Een heerlijk ruikend cadeau vind je zo!

Een verjaardag, jubileum of gewoon omdat je iets leuks wilt vieren. Een cadeau geven (en krijgen) is altijd leuk. In dit artikel deel ik een aantal tips en vertel ik je over mijn favoriete heerlijk ruikende cadeau’s.

Een cadeau uitzoeken voor iemand anders kan soms lastig zijn. De een houd juist van een zelfgemaakte tekening, de ander wilt liever mee uit lunchen worden genomen. Zelf vind ik het ook heerlijk om iets leuks te krijgen waar ik echt van kan genieten zoals bijvoorbeeld een heerlijk luchtje.

Lente parfums Daisy Dream by Marc Jacobs Daze

Daisy Dream by Marc Jacobs Daze

Dit blijft toch altijd een van mijn favoriete geuren. Heerlijk zoet en bloemig. En zeg nou zelf, het flesje ziet er toch prachtig uit? Daisy Dream Daze By Marc Jacobs is een van de heerlijkste zomerparfums waarmee je zeker je vriendin of moeder blij kunt maken.

Geur

Een geur kiezen voor iemand anders is en blijft heel lastig. Ben je benieuwd wat nou dé geur is voor jouw vriend, vriendin of misschien wel je moeder? Kijk dan eens (stiekem) in zijn/haar badkamer. Wat voor een geuren zie je staan? Ik zelf vind het handig om dan even snel een foto te maken, dan kan ik thuis in alle rust de geuren bij elkaar zoeken. Vaak zie je dan wel wat de geuren met elkaar gemeen hebben. Wellicht zijn het hele bloemige geuren, of hebben ze allemaal iets van vanille (dan is Juliette has a gun Vanilla Vibes echt een aanrader) of musk? Op die manier kun je makkelijker gaan zoeken naar de perfecte geur.

Weet je nog dat ik een tijdje terug een artikel heb geplaatst over Aromatherapie? Wellicht is een me-time momentje een leuk idee! Dit kun je doen door bijvoorbeeld een heerlijke pakketje te maken met onder andere een fijne geurkaars, maskertje, bruisballen en een flesje champagne. Ik weet zeker dat je hier iemand heel erg blij mee kan maken!

Happy giving!

Een heerlijk ruikend cadeau vind je zo!