Flamingo scheermesjes, nieuw?

De zon laat zich steeds meer zien, tijd om de korte broeken en jurkjes dus uit de kast te toveren. Maar dat betekend ook dat de benen weer geschoren moeten worden. Ik ontving de nieuwe Flamingo scheermesjes en ben nu al razend enthousiast. Waarom? Je leest het in dit artikel.

Flamingo scheermesjes, nieuw?

Wellicht voor de meeste een nieuwe naam, maar het is dus helemaal geen nieuw merk! In Amerika kennen veel dames het merk al. En sinds eind vorig jaar is het merk ook bij ons in Nederland bij Etos te koop! Zoals je al kunt zien aan de verpakking ziet het er heel stijlvol en hoogwaardig uit. Het doel van Flamingo, hoogwaardige producten aanbieden, speciaal voor de scheerbehoeften van de vrouw. Een mooi doel al zeg ik het zelf!

Fabulous!

Zeg nou zelf, dit design is toch fabulous! Alleen het doosje met metallic print zegt al genoeg. In de verpakking vind je een scheermesje (handgreep en mesje) en een houder die je in de douche kunt ophangen. Het scheermesje voelt degelijk aan en is van aluminium gemaakt. De handgreep heeft een extra grip door het rubber en heeft prachtige accenten (zilver of rosé goud).

Taro en Pomelo

In totaal heeft Flamingo 3 producten. Een navulling en twee variante scheermesjes. De scheermesjes zijn precies hetzelfde, alleen de kleur is anders. Handig als je dochter of huisgenote hetzelfde scheermesje hebben! Mijn favoriet raad je vast wel, de Taro. Deze is lila met rosé goud. Helemaal mijn kleur! De Pomelo heeft een oranje handgreep met zilveren details. In de navulverpakking vind je overigens 4 cartridges. Daar kun je dus mooi een poosje mee vooruit!

Dit vind ik er van…

Wat een fantastisch scheermes zeg! Het handvat is erg fijn, en vooral wanneer je bijvoorbeeld je bikinilijn wilt scheren gaat dit erg soepel. Ik vind het vooral erg fijn dat de mesjes 5 blades (mesjes) heeft. Dit zorgt er voor dat je een heel erg glad resultaat kunt behalen. Denk maar zo, des te meer mesjes, des te gladder je kunt scheren.

De Flamingo scheermesjes zijn te koop bij Etos (online en in de winkel). De scheermes set kosten €11,-. En de navulling heb je in twee opties: €13,- (voor 4 stuks) of €25,- (voor 8 stuks).

Flamingo scheermesjes, nieuw?