Trouwherinneringen bewaren (1)

Afgelopen maand zijn Bram en ik in het huwelijksbootje gestapt. Geheel onverwachts voor de meeste, maar omdat wij onlangs een huis hebben gekocht en Corona roet in het eten heeft gegooid besloten wij op het gemeentehuis te trouwen. En ook al was het niet het grootse huwelijk met een gigantisch feest zoals we graag wilde hebben we zulke mooie trouwherinneringen die we uiteraard voor altijd willen bewaren. Hoe ik dat doe vertel ik je in dit artikel.

De trouw foto’s

Onze vrienden en familie hebben voor, tijdens en na de bruiloft een hele hoop leuke foto’s voor ons gemaakt. En die verdienen natuurlijk een mooi plekje. Naast een mooi fotoboek die ik aan het samenstellen ben bij Albelli heb ik ook een prachtig plekje in ons nieuwe huis op het oog waar ik heel graag een aluminium foto wil ophangen. Dit hebben wij in onze woonkamer nu ook hangen (een babyfoto van Noé) en dit is zo mooi, dat wil ik uiteraard weer! En zeg nou zelf, deze foto van ons op onze trouwdag, daar mag je toch trots op zijn!

trouwfoto bruiloft jamey en bram

Het bruidsboeket

Een van de leukste verassingen die ik heb gehad op mijn bruiloft (en ja dat waren er nog al een aantal) was het prachtige bruidsbloemen die mijn ouders voor mij, Noé en Bram (een corsage) hadden geregeld. We hadden zelf die dag niet veel gepland behalve even naar het gemeentehuis met het gezin en de getuigen. Maar voor vertrek werd ik nog verrast met een prachtig boeket zodat het toch nog net wat specialer werd. Deze boeketten wil ik natuurlijk niet zien verdwijnen in de groenbak, dus ik heb ze in de kelder op de kop opgehangen om ze te laten drogen. Hopelijk kan ik over een poosje een prachtig droogbloemenboeket neerzetten op een speciaal plekje! Er zijn overigens ook bedrijven die dit voor je kunnen doen, maar de kosten daarvan zijn bizar hoor. Vandaar dat ik het in eerste instantie toch maar zelf wil proberen.

Herinneringen

Toen ik nog niet wist dat een grootse bruiloft niet mogelijk zou zijn had ik een trouwboek gekocht. Dit is een heel leuk invulboek waarin je je hele bruiloft en de plannen in kon opschrijven. Een mooie herinnering voor later. En hoewel het niet de bruiloft was die we voor ogen hadden, het was een prachtige dag en die wil ik zeker voor altijd willen herinneren. Dus ook daar ben ik druk mee bezig en vul ik helemaal in met wat we die dag precies hebben gedaan. En ook het feest, een super gezellige surprise wedding party zal ik er volledig in omschrijven. Het leuke aan dit boek is dat je er ook speciale ruimtes in hebt om foto’s toe te voegen.

19 april 2021, een dag om nooit te vergeten! Wat vind jij van trouwherinneringen bewaren? Heb jij ook iets speciaal gedaan?

trouwherinneringen bewaren