Heb je net een nieuw huis? Of is je huidige woning toe aan een make-over? Dan is het zeker aan te raden om je te verdiepen in behang! Met behang geef je jouw interieur een totaal andere look, waardoor je er vele kanten mee op kunt. Ga je voor een kleurtje, of een rustige print? Wij helpen je graag op weg, in dit blog delen wij een aantal originele behangopties met je.

Behangpanelen

Ken je behangpanelen al? Dit is ideaal wanneer je niet een complete muur wilt behangen. Met een behangpaneel, behang je een gedeelte van de muur, bijvoorbeeld een rechte strook. Zo heb je toch een eyecatcher in je woning, maar is niet de hele wand ermee bedekt. Daarnaast is het ook nog eens super origineel, ik heb dit nog niet vaak voorbij zien komen. Schilder de rest van de muur met een bijpassende kleur, zodat je een mooi geheel krijgt en het goed in elkaar overloopt. Behangpanelen zijn niet alleen leuk in je woonkamer, maar ook in je slaapkamer, bijvoorbeeld op de wand achter je bed.

Luxe uitstraling

Wil je graag luxe uitstralen in je interieur? Kies dan voor luxe behang. Dit is behang met rustige, chique prints die perfect zijn voor je woon- of slaapkamer. De designs zijn net even anders dan anders en door het kleurgebruik zijn ze makkelijk te combineren met andere decoratie en kleuren. Een mooi voorbeeld van luxe behang, is het Arte behang. Arte is een Belgisch merk en staat voor eigenzinnige prints, rijke kleuren en gave effecten. Zo zie je bij het behang met geometrische vlakken (Facet Behang) verschillende lichteffecten gebeuren, wat erg gaaf is. Perfect voor een originele wand!

Groene kleuren

Groene kleuren in combinatie met een jungle look zijn een echte trend dit seizoen. Groen behang is dan ook zeker een van onze favorieten! Bij groen behang kun je aan diverse opties denken: een rustige groene print, een jungle print, een bladeren print of een effen kleur. Ook zijn er tal van kleuren groen, zodat er altijd een kleur is die jouw aanspreekt. Combineer het behang met echte planten en stoere decoratie in je woning, dan is het plaatje helemaal compleet.

Tip: vind je jungle print heel gaaf, maar erg druk? Kies er dan voor om deze als behangpaneel toe te voegen aan je interieur! Zo heb je toch die gave print, maar is niet een hele wand ermee bedekt.

Wat voor behang zou jij kiezen?

Origineel behang voor je interieur