Deze ‘corona’ hobby’s zijn echt leuk!

Ondanks dat de eerste versoepelingen eindelijk zijn aangekondigd, zitten we allemaal nog steeds veel thuis. Niet voor niets hebben wij allemaal nieuwe ‘corona’ hobby’s ontdekt! Dingen die je perfect vanuit huis kunt doen en waar je jezelf (en je kids) uren mee kunt vermaken. Wij delen onze favorieten in dit blog met je!

Diamond Painting

Het klinkt wellicht wat suf, maar Diamont Panting is echt zo leuk om te doen! Bij Diamond Painting heb je een canvas met nummertjes, op deze nummertjes plaats je een steentje of diamantje van de juiste kleur. That’s it! Een soort van schilderen, maar dan anders. Ik vind het zo ontspannend om te doen. Wanneer je Diamond Painting af is, kun je deze ergens ophangen of neerzetten, zo heb je er altijd plezier van. Je kunt Diamond Painting online kopen bij www.strass-paintings.nl. Kun je gelijk even een klein shoprondje doen! Wat ik overigens ook erg leuk vind is dat je een Diamond painting met eigen favoriete foto kunt maken. Zo kun je zelf een mooi kunstwerk maken voor in huis!

Puzzelen

Naast Diamond Painting, is dit toch wel mijn favoriete hobby van dit moment, puzzelen! Ik heb allemaal leuke 1000 stukjes puzzels gekocht en ik kan mij hier heerlijk mee vermaken. Zeker wanneer je even wilt ontspannen, is puzzelen aan te raden. Je maakt je hoofd leeg en bent echt even nergens anders mee bezig dan met de puzzel. Vaak zet ik op de achtergrond een podcast of leuke muzieklijst op, echt een me-time momentje. Puzzels kun je bij ontzettend veel verschillende winkels kopen. Ook kun je er online vele vinden of natuurlijk via Marktplaats of wanneer het weer kan op de rommelmarkt! Daar koop je de leukste puzzels voor een paar euro, zeker de moeite waard om daar eens naar te kijken.

Lego

Ik hoor je denken: ‘Lego, dat is toch voor kinderen?’. Ja en nee, want er bestaan ook gigantische bouwwerken speciaal voor volwassenen zoals auto’s of gebouwen! Ken je het programma ‘Lego Masters’? Dit komt elke zaterdagavond op RTL4, hier zie je pas hoeveel er mogelijk is met Lego. Vooral mijn man is erg blij met deze hobby! Lego voor volwassenen is vaak wel wat duurder, maar je hebt er dan ook uren plezier mee. Ook hier kun je natuurlijk kijken op Marktplaats en houdt de aanbiedingen van winkels en webshops in de gaten, dit kan veel geld schelen.

Plantjes stekken en planten

Ook hier vermaak ik mij momenteel uitstekend mee. Dit is geen hobby waar je uren mee bezig bent, maar het is wel heerlijk om tussendoor te doen. Zo hebben wij een pannenkoekplant waar ik regelmatig stekjes van weghaal en deze in het water zet. Ook ben ik momenteel helemaal fan van de Moestuinmaatjes van de Albert Heijn. Als een kind zo blij ben ik wanneer er weer een plantje tevoorschijn komt!

Wat is jouw ‘corona’ hobby?

Deze ‘corona’ hobby’s zijn echt leuk!