Mijn hart maakte echt een sprongetje toen deze mooie doos van Lotti London binnenkwam. Niet alleen die van mij maar ook van dochterlief. Zij was nog enthousiaster. Als alleen de verpakking al zo mooi is, dan is de inhoud zeker zo mooi. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

“I can’t wait for you to glow”…deze tekst staat op de prachtige verpakking van de doos “Lotti London X Lailaloves”.

 De producten van dit mooie make-up merk Lottie London heb ik op de foto gezet en over ieder product heb ik een stukje geschreven. Want de inhoud ging natuurlijk uitgeprobeerd worden door ons. Gewapend met spiegel en al gingen we aan de slag.

Nu het voorjaar is aangebroken, het zonnetje vaker en warmer schijnt, de donkere kleding lekker de kast in kan en de fijne pastelkleurtjes weer mogen shinen is het ook weer tijd om sprankelende make-up uit te zoeken. Dus lees en kijk maar lekker mee.

Sahara 6 shade eyeshadow palet

Kijk naar de palette met 6 verschillende kleurtjes oogschaduw. De kleuren zijn allemaal met elkaar te combineren voor een stralend effect. Kies je voor de “Gold Look” met goud tinten of ga je voor lekker opvallend met glitters in purple.. Ik zelf koos direct voor de gouden tinten terwijl mijn dochter naar de paarse tintjes keek. Zo leuk om te zien dat deze lijn van Lottie voor de jongere dames maar ook zeker voor de wat “oudere” dames goed te gebruiken zijn.

eyeshadow pallets

Lotti London glitter eyeliner etincelant rich, champagne en pink diamonds

Om je ogen helemaal af te maken, pak je de glitter eyeliner etincelant erbij. Deze is verkrijgbaar in de tinten rich, champagne en pink diamonds. Fijn dun kwastje om netjes aan te brengen. En natuurlijk helemaal aan te passen op de kleur van de oogschaduw. Het leuke hiervan is dat alles lekker mag glitteren en sprankelen.

glitter eyeliner

Nourishing ph lip balm baume a levres ph

Natuurlijk als je zulke stralende ogen hebt, wil je ook graag dat je lippen om te zoenen zijn.

Daar heb je de super zachte Nourishing ph lip balm baume a levres ph voor. Met een subtiel glittertje erin krijg je precies de uitstraling die je graag wilt. Daarbij is deze lip balm heel fijn in gebruik en krijg je fluweel zachte lippen. Win – win situatie, zachte verzorgde lippen en die er ook nog eens sexy uitzien. Dat is toch echt wat je als vrouw wilt.

lipbalsem

Multi Shade Highlighter Glazed donut(LLL003)

Nu hebben we de finish in touch nog.  Wangen en jukbeenderen zijn natuurlijk een heel belangrijk deel van ons gezicht. Om de jukbeenderen mooi te accentueren, is daar de multi-shade-highlighter van Lotti. In dit lieve roze ronde doosje straalt het moois ons tegemoet.  Met een poederkwastje breng je dit heel gemakkelijk aan op je junkbeenderen voor een prachtig effect.

multi-shade-highlighter

Conclusie

De producten van Lottie London zijn echt aan te raden. Fijne mooie make-up. Ook de prijsjes zijn leuk. Oogschaduwpallet 13,99, lipbalsem 5,95, highlighter 8,95, eyeliner 8,49. Je kunt deze producten o.a. kopen bij Etos en Kruidvat.

Laat de bloesem maar bloeien de zon schijnen en de vogeltjes fluiten. Met wapperende rokjes, hakjes aan en de lippen getuit om weer heerlijk gaan genieten op een terrasje. Of gewoon jezelf weer eens lekker mooi maken puur omdat het kan en zeker omdat wij als vrouwen dat gewoon verdienen en eigenlijk ook aan onszelf verplicht zijn om goed voor ons zelf te zorgen. Zeg nou zelf, je voelt je toch zoveel fijner als je je huispak aan de kant gooit een leuke outfit uit de kast pakt en jezelf mooi opmaakt. Met deze fijne producten van “Lottie” gaat dat helemaal goedkomen.

Lotti London X Lailaloves