Foreo Luna 3 close up

Een frisse en gehydrateerde huid laat je stralen. Er zijn veel apparaten te verkrijgen die je huid masseren, reinigen of hydrateren. Maar de nieuwe Luna 3 van het Zweedse merk Foreo doet dat alles tegelijk. Het innovatieve ontwerp is uniek en ook de technologie in dit apparaat is uiterst vooruitstrevend te noemen. En het leuke is, is dat dit slimme apparaat met een app op je telefoon of tablet te bedienen is. Zullen we het eens onder de loep nemen?

Foreo Luna 3 in de verpakking

Wat kan deze gezichtsreiniger?

Dit apparaat reinigt je poriën dieper dan enig andere gezichtsreiniger. Door de 30% langere touchpoints worden je poriën nog beter gereinigd waardoor het gewenste resultaat prima zal worden behaald.

Om elasticiteit van de huid te behouden heeft de Luna 3 extra zachte touchpoints, zo wordt het trekken en uitrekken van de huid voorkomen, en blijft je huid na gebruik lekker soepel.

Je kunt zelf de pulsatie-intensiteiten instellen

Dit apparaat is waterdicht en heeft een flinke laadcapaciteit. Nadat het is opgeladen kan de Luna 3 tot wel 650 keer worden gebruikt.

Foreo Luna 3 voorkantForeo Luna 3 haartjesForeo Luna 3 achterkant

De Foreo Luna 3 app

Zoals ik eerder in deze blog vermeldde kan de Luna 3 bediend worden met een app dat simpelweg in google play of app store kan worden gedownload. Nadat je je Foreo apparaat hebt verbonden via bluetooth kan je een timer instellen voor de duur van het gebruik en zijn er drie verschillende massagebehandelingen beschikbaar. Stel het gewenste gebruik van jouw Foreo Luna 3 in op de app en het apparaat is klaar voor gebruik, ideaal toch?

Voor elk huidtype

De ene huid is de andere niet. De Foreo Luna 3 is voor elk huidtype te gebruiken. Ook de normale huid heeft verzorging nodig, dus is dit apparaat uiterst geschikt om poriën te reinigen en onzuiverheden aan te pakken.

Ook de gevoelige huid is te behandelen met de Luna 3. Met de juiste moisturizers en reinigers zal droogheid en een geïrriteerde huid niet aan de orde zijn. Dit apparaat heeft de juiste touchpoints en pulsatie-intensiteit voor dit huidtype.

Foreo Luna 3 doos
De Foreo Luna 3 is het nieuwste ontwerp van het merk Foreo. Een mooi stukje techniek dat een enorme bijdrage zal leveren aan de Luna lijn dat al beschikbaar is en door 20 miljoen mensen wordt gebruikt. Neem eens een kijkje bij de Foreo Luna mini 2, of de Foreo Luna fofo. Deze heb ik al een poosje in gebruik en zijn ook erg fijn!

De nieuwe Foreo Luna 3 is onder andere te koop bij Notino voor 199,00. Hij is in drie pastel tinten beschikbaar, roze, paars en blauw. Iedere kleur heeft een andere soort borstel voor verschillende soorten huidtypes. Om het allerbeste resultaat te behalen is ook de serum van Foreo aan te raden. 

Gebruik jij al een Foreo in je gezicht reiniging routine?