Hatsa

Je zult het vast herkennen. Je besluit om online op zoek te gaan naar die ene gave armband. Maar na een uur heb je twintig webpagina’s openstaan, en je hebt hem nog niet hebt gevonden. Daar is nu een oplossing voor. Hatsa geeft jou overzicht tijdens het shoppen, en het leuke is, is dat je het met anderen kunt delen.

Of….Je besluit om de stad in te gaan voor een paar gave sneakers. Na een uur en vier winkels verder ben je nog niet geslaagd, en besluit je om toch maar weer naar winkel 1 te gaan om die sneakers nog een keer te bekijken. Iedereen kent dit gevoel wel toch? Daarom is er dus nu Hatsa!

Wat is Hatsa?

Kort gezegd is Hatsa een platform waarop je boards kunt maken. Op deze boards kun je de sneakers, armbanden en alle andere spullen die je online hebt gevonden bewaren, per categorie uiteraard. Dus je hoeft nooit terug te zoeken! Je bewaart de sneakers die je online hebt gevonden simpelweg op een board dat je bijvoorbeeld de naam ‘schoenen’ geeft. Zo krijg je een mooi overzicht van alle spulletjes dat je bent tegengekomen, maar nog niet hebt besloten om te kopen. Dat geeft je even de tijd om erover na te denken, op een overzichtelijke manier.

Wat maakt Hatsa uniek?

Je kunt jouw boards delen, bespreken en bekijken, samen met volgers of juist privé houden. Je maakt een account aan en bespreekt jouw bewaarde product met je volgers, leuk toch? Natuurlijk is het ook erg handig dat je een board privé kan houden (bijvoorbeeld voor een verjaardag of babyshower). Zo kan de jarige niet zien wat je allemaal in gedachten hebt voor hem of haar.

Door een linkje van het product te plaatsen haalt het systeem alle nuttige informatie van het internet, en die informatie kan je weer mooi delen met jouw volgers op Hatsa. Het is dus een social media forum dat gericht is op online shoppen. Had ik Hatsa maar toen Noé 1 jaar werd.. Dat was een stuk makkelijker geweest.

Hatsa Board

Waarom zou jij Hatsa gebruiken?

Waarom niet? Je vraagt toch ook naar de mening van een vriendin als je dat mooie jurkje in de winkel ziet hangen? Het is een leuke bezigheid om samen te kijken naar die outfit voor dat festival wat in de planning staat, of die wollen trui als de gezellige koude dagen weer voor de deur staan. Hatsa is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en niet onbelangrijk, het aanmelden is hartstikke gratis. Kan je die paar centen mooi uitgeven aan je favoriete product.

Kortom,

Hatsa is absoluut de waard om te proberen. Het gaat je, samen met je volgers, helpen te kiezen voor die ultieme aankoop. Want geef toe, online shoppen is een stuk minder vermoeiend dan uren lopen in de stad, en je kan het doen van uit je luie stoel.

Ben je al benieuwd naar mijn boards?

Lekker makkelijk shoppen met Hatsa!