Na ontzettend veel ervaringen te hebben gelezen van anderen over de Foreo Luna Mini 2 werd het toch eens hoog tijd om hem zelf te gaan testen. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

“De LUNA mini 2 heeft een verbeterd T-Sonic reinigingssysteem om een nóg diepere en effectievere gezichtsreiniging te leveren. Het gebruik van slechts 1 minuut gedurende de ochtend en avond zal vlek-veroorzakende onzuiverheden verdrijven, waardoor de huid er frisser, stralender en gezonder uit komt te zien. Aldus Douglas over de Luna mini 2.”

Foreo Luna Mini 2 4

Zoals de naam al doet verklappen is de Luna Mini 2 de opvolger van de Luna Mini. De mini 2 is nog beter, nog uitgebreider en daarom ook echt een musthave op het gebied van gezichtsreiniging. De Luna Mini komt ik een handige verpakking samen met een USB oplader. Ik zelf gebruik dit kabeltje in combinatie met mijn iPhone oplader blokje zodat ik hem niet aan mijn laptop hoef te hangen. Het schijnt dat je met 1 oplaadbeurt de Foreo Luna Mini 2 maar liefst 300 uur kan gebruiken. Dat zou dan dus in theorie 5 maanden zijn!

Foreo Luna Mini 2 3

In gebruik is de Foreo Luna Mini 2 ook zo enorm makkelijk. In feite heb je alleen een reiniger nodig en een wastafel om je gezicht even te wassen. Hij is niet erg groot en past dus ook makkelijk in de toilet tas om mee te nemen op vakantie. In mijn pakketje kreeg ik 2 verschillende cleansers er bij van Foreo. Namelijk de day cleanser en de night cleanser. De cleansers kosten samen €55,95 /100ML.

Foreo Luna Mini 2 1

De Luna mini 2 heeft in totaal 3 zone borstels waarmee je je gezicht kunt reinigen. Met de grovere borstel aan de kant van het kleine borsteltje kun je je hele gezicht reinigen. Het kleine borsteltje aan de bovenkant is voor de kleinere plekjes zoals rond om je ogen en bij je neus. De grove kant is bedoeld voor de diepere reiniging.

Foreo Luna Mini 2

Hoe gebruik je de Foreo Luna mini 2?

Stap 1: Breng de cleanser aan op je huid. (uiteraard nadat je je make-up hebt verwijderd)

Stap 2: Begin met het reinigen van je gezicht met de verschillende borstels. Om de 15 seconde stop de borstel even zodat je weet dat je naar de volgende zone kunt gaan.

Stap 3: Was de cleanser van je gezicht met een beetje lauw water.

Zo simpel en snel! Ik ben er echt helemaal fan van. Het formaat van de Luna Mini 2 is voor mij is de absolute plus. De prijs vind ik ook wel meevallen. De Foreo Luna Mini 2 kost namelijk €139 en is in verschillende kleuren bij o.a. Douglas verkrijgbaar.

Gebruik jij ook een gezichtsreinigingsborstel in jouw dagelijkse routine?

Handtekening Jamey