Van Jamey mocht ik de Healthbox unboxen en reviewen, ik ben helemaal fan de Fajah Lifestyle, dus ik was erg benieuwd! Ik ging ook naar de launch van haar nieuwe skincare lijn, en doe de unboxing van de goodiebag!

healthbox

Al maanden lees ik over het My Killer Body Motivation dieet/lifestyle, en langzaam maar zeker werd ik er ook fan van, zonder het boek nog gelezen te hebben. Een heel boek lezen met een gillende peuter en een puberende tiener om je heen is ook gewoon een opgave.

Maar het boek komt van de week binnen, en ik ga gewoon een headset opzetten en beginnen!

healthboxThe Healthbox

Fajah Lourens heeft samen met verschillende partijen een Healthbox samen gesteld. Jamey vertelde dat ze hem binnen had, en ik heb mijn allerliefste puppy ogen opgezet (#schooienalseenbaas), en mocht hem van haar proberen. Yay! Vandaag vind je dus hier de unboxing, en de review binnenkort op mijn eigen blog.

De inhoud:

Faya MKBM Cellulite Cup – Deze cup is vooral bij de sterren in de US erg populair, je smeert je probleem zones in met olie, en zuigt de cup vast op de plek. Zo ga je de hele area af. Pas op, het kan heel pijnlijk zijn, en je kunt er blauwe plekken van krijgen.

healthbox

Kneipp Massage Oil – Fijn om samen te gebruiken met de Cellulite cup, maar ook gewoon om jezelf een lekkere massage te geven op je benen of voeten. Begin onderaan en werk rustig naar boven. Dit is goed voor de doorbloeding en dus een mooiere/strakkere huid. Minder pijnlijk dan de cup, maar werkt ook minder snel. Je word er in ieder geval relaxed van.

healthboxFaya Jumping speed rope – Een heel fijn springtouw op precies de goede lengte en lekker dun. Er zit een uitgebreide 8 minute work out flyer bij met alle instructies. Beginnen met 2 minuten per dag touwtje springen dus. Als dat niet in je dag past? Net als bij zwemmen, gebruik je ook hier al je spieren!

healthbox

 • Orthica Magnesium-400 – Helpt bij de stofwisseling, ondersteunt het zenuwstelsel (vooral ideaal als je niet kunt slapen en periodes van flinke stress). Ook is het goed voor je skelet en spierfunctie.
 • Orthica Fish EPA – Goed voor het hart, gezichtsvermogen en de hersenen. Je schijnt er beter door te kunnen leren, en ook voor je huid doet het wonderen. Als je later geen rimpels wilt kun je nu vast beginnen.

Orthica Multi 4 All – Aangezien in onze voeding niet meer alle vitamines zitten is een multi heel handig om gezond te blijven. Er zitten ook vit b8 en b9 in, die heel handig inwerken op je hormonen. Minder last van PMS= minder foodcravings en andere hormonale irritaties!

BLACKROLL® MINI – Ik denk mijn favoriete item! Je kunt er allerlei oefeningen mee doen en zo je doorbloeding te verhogen. Maar je kunt hem ook heerlijk onder je voeten rollen voor een lekkere massage, echt ontspannend! 

healthbox

Squalan Pure Facial Oil – Een super zachte olie getrokken uit suikerriet, het verbeterd, verzacht en hersteld de huid. Het voelt ook ontzettend lekker en niet vettig aan.

healthbox

Sportbay Elastieken – Deze kreeg ik vroeger van de fysiotherapeut. Met elastieken kun je heel veel krachtoefeningen doen en word ook veel bij bijvoorbeeld pilates gebruikt. Het maakt je squats bijvoorbeeld net wat pittiger.

healthbox

Fajah Skincare goodiebag

Een paar dagen geleden was ik bij de launch van de nieuwe skincare lijn van Fajah Lourens. Aangezien het best wel aansluit op de healthbox, leek het mij leuk je daar ook over te vertellen. We kregen er een meditatie, een heerlijke skin massage en ook het ontbijt zag er prachtig uit. Fajah vertelde ons over de 99.9 natuurlijke producten. Daar hou ik van! Vrij van rotzooi en dingen die er helemaal niet in hoeven om goed te zijn. Het smeert misschien iets moeilijker, maar dat heb ik er zeker voor over.

fajah skincare

Inhoud:

 • Thee – Groene thee met sinaasappelvlokken en oranjebloesem. Groene thee helpt bij afvallen, en een mooiere huid. Kun je nooit genoeg van hebben dus! Een watje in de afgekoelde thee dippen en dan op je ogen 10 minuten, zorgt voor een frisse look en zorgt dat wallen wat minder dik zijn.
 • Smilelab – Teeth whitening strips. Je hebt echt meteen een tintje lichter, super!
 • Cadeaubon – Hiermee kun je lekker naar de Rein City Spa. En trust me, die geven geweldige massages!
 • Juvo maaltijd vervanger – 1 maaltijd is 1 zakje, 41 vers vries gedroogde groenten, hele granen, fruit, zaden, kiemen en paddestoelen.
 • Kneipp verstevigende huidolie – Deze had ik zelf al een tijdje ook, en trekt lekker snel in. Ruikt heerlijk, en lijkt mijn huid nou strakker?fajah skincare
 • Make up – Een lipstick en lipliner van Golden Rose, nagellak en oogschaduw van Hot Make Up, en liplust van BeautyUK. Allemaal in mooie roze tinten. Mijn favoriete kleur!
 • Aspire health drink – Een lekker fris blikje drinken die belooft je te helpen afvallen. Nou kom maar op! Dat wil ik wel!!
 • Juice Brothers sapje – Aaah ik wil het zo graag lekker vinden, maar een sapje met spinazie, boerenkool en komkommer is niet zo aan mij besteed. De Dragon’s breath met peer, appel, wortel. grapefruit. bietjes, citroen en gember heb ik zelfs helemaal opgedronken. En dat voor iemand die principieel tegen bieten sapjes is.
 • Er zat ook een lekkere nutbar in, maar ik had zo een trek dat die en de ananas chipjes al op waren voor ze de foto hebben kunnen bereiken…
 • Een lief persoonlijk kaartje van Fajahfajah skincare
 • We kregen maar liefst 6 stuks uit de Fajah Skincare lijn – Anti Shine clansing gel, Hydracare Cleansing gel, make up remover, Hydracare face mask met honing – oh die is ZO lekker, heel zacht en je zou zo een hapje willen nemen -, babycare body cream, babycare baby’s bottom cream. De laatste 2 zijn ook geweldig voor een extreem gevoelige huid, net als de hele lijn, maar voor de baby is natuurlijk extra zacht. De baby bottom cream is ideaal voor geïrriteerde billetjes, maar ook voor de rash na het scheren en perfect als je benen langs elkaar schuren. Gewoon meenemen onderweg en af en toe smeren. Kun je toch die leuke rok nog aan.fajah skincare

Zoals je ziet ben ik MEGA verwend de afgelopen week, en heb ik dus geen enkel excuus meer om niet aan mijzelf te werken. Daar ga ik dan ook fanatiek mee aan de slag, en zul je hier en op mijn blog reviews lezen.

Ben jij al bekend met de My Killer Body Motivation Lifestyle van Fajah Lourens?

Handtekening Judith