Onlangs heb ik een heel fijn merk ontdekt namelijk René Furterer. Ik kreeg van Viata.nl de droge olie die heerlijk is voor deze warme en zomerse dagen maar het ook heel goed doet in de winter. En ik mag ook nog eens twee keer 5 sens olie weggeven!

René Furterer 5 Sens droge olie + Winactie!

René Furterer 5 Sens droge olie + Winactie!

Over de René Furterer 5 Sens droge olie

Deze sublimerende droge olie is een kostbare alchemie van 5 natuurlijke plantaardige oliën die de botanische knowhow van René Furterer belichaamt. De olie voedt en beschermt het haar en maakt het soepel en glanzend. Ze kan ook op het lichaam worden aangebracht om de huid te hydrateren en dag na dag mooier en heerlijk zacht te maken. De zinnenstrelende luxe van kostbare oliën hult huid en haar in een sensueel betoverend parfum. De olie voelt satijnzacht aan en is niet plakkerig. Een veelzijdig product dat je het hele jaar door naar hartenlust kunt gebruiken.

 

Ingrediënten:

René Furterer 5 Sens droge olie + Winactie!

100% natuurlijke bestanddelen

Zonder spoelen.

Dry touch en zijdezacht

Zonder siliconen.

René Furterer 5 Sens droge olie + Winactie!

René Furterer 5 Sens droge olie + Winactie!

De René Furterer 5 Sens droge olie zit in een grote glazen flacon van 100ml. De verpakking vind ik erg luxueus eruit zien. Met de spray kan je gemakkelijk de olie aanbrengen op lichaam en haar. Dit vind ik wel erg fijn.

Ik gebruik René Furterer 5 Sens droge olie voor op mijn lichaam en haar. Nadat ik mijn haren lekker gewassen heb en het handdoek droog is spray ik het in de puntjes mijn haren, je hoeft het daarna niet uit te spoelen. De olie plakt helemaal niet en trekt snel in.

De olie heeft ook een heerlijke zachte zomerse geur!

René Furterer 5 Sens droge olie + Winactie!

Nu ik de René Furterer 5 Sens droge olie gebruik merk ik dat mijn huid goed gehydrateerd is en zacht aanvoelt. Ook voor mijn zeer gevoelige huid en droge plekken vind ik deze olie erg fijn is. Mijn haar pluist ook niet meer als ik  René Furterer 5 Sens droge olie gebruik en je haar word absoluut niet vettig hiervan.

René Furterer 5 Sens droge olie + Winactie!

René Furterer 5 Sens droge olie is online verkrijgbaar bij Viata voor €32,50

René Furterer 5 Sens droge olie + Winactie!

Zoals ik in het begin al zei mag ik twee René Furterer 5 Sens droge olie weggeven.

Hoe maak je kans!

Like de Facebookpagina van Viata en deel deze winactie (openbaar)

Like de Facebookpagina Beauty Unboxing en Nail Passion

Laat onderaan in een comment weten dat je mee doet met deze winactie.

Optioneel

Volg Nail Passion & Beauty Unboxing op Bloglovin’

Deelnemen kan tot woensdag 24 augustus. Daarna zullen de twee winnaars een persoonlijke e-mail ontvangen.

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je meedoet, héél veel succes!
Handtekening Lonneke