Het is weer tijd voor een PowerSlim update! En wauw wat ben ik dit keer trots zeg! Benieuwd hoe mijn afgelopen weegmoment is gegaan, lees dan snel verder.

Afgelopen maandag mocht ik eindelijk weer wegen. Mijn coach Monique was lekker een paar weken met vakantie en daardoor was het voor mij toch wel erg spannend omdat ik dus niet kon wegen in die weken. De afgelopen 3 weken heb ik ook een beetje last gehad van een dipje zoals je in mijn vorige update kon lezen. Ik had moeite met het vinden van nieuwe recepten en de variatie er in houden. Nou vertelde Monique mij dat dat na die lange tijd ook niet zo gek is omdat je nu natuurlijk alle laatste producten aan het opmaken bent en de lekkere dingen natuurlijk eerder op zijn. Gelukkig heb ik weer een nieuw voorraadje dus kan ik er weer lekker tegen aan!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Maar goed, jullie willen natuurlijk weten hoe het is gegaan met wegen. Nou heel erg goed! Toen ik bij Monique binnen kwam zei ze al gelijk; je bent afgevallen! Dat is nog eens leuk binnenkomen. Hoewel ik erg zenuwachtig was (omdat ik ook een paar minder goeie dingen heb gegeten in de 3 weken) ben ik best veel afgevallen. De weegschaal gaf namelijk aan dat ik in totaal 8,8 kilo ben af gevallen tot nu toe! WAUW! Daar stond ik wel even van te kijken gezien ik de vorige keer pas op 4 kilo stond doordat ik veel vocht vast hield.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Inmiddels heb ik 2 weken de plastabletjes genomen die ik van Judith heb gekregen. Ik was dus ook erg benieuwd hoe het met mijn vocht gehalte stond. En volgens de mega hyper moderne weegschaal was dit ook erg goed. Ik was namelijk bijna 3 kilo aan vocht kwijt. Je zal dat maar onnodig elke keer er maar bij krijgen. Dan val je dus nooit af. Ik ga nu deze week wel stoppen met de pilletjes omdat ik wil weten of het vocht weer terugkomt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Help, vakantie!

Nou ga ik aankomend weekend lekker een paar dagen naar Parijs en kreeg ik van PowerSlim al een aantal goeie vakantietips. Toch verwacht ik wel dat ik een paar dingetjes zal gaan eten die niet mogen. Gelukkig zullen we ook erg veel gaan lopen en bewegen dus verwacht ik niet dat dit heel erg veel impact gaat hebben. Toch heb ik wat extra van mijn crunchy repen in mijn tas gedaan zodat ik toch lekker kan smikkelen van mijn gezondere hapjes. Toch ben ik ook erg benieuwd hoe anderen het doen als ze op vakantie gaan.

Stop jij met je dieet als je op vakantie bent? Ga je er dan losser mee om of blijf je je strikt aan je dieet houden?

Handtekening Jamey