Veel mensen hebben last van een gevoelige huid of zelfs chronische huidaandoening. Dan is het van belang om cosmetica en huidverzorging te gebruiken die rekening houden met de speciale behoeften van die huid. De Hypoallergeen-lijn van Etos is vrij van alle bekende (zoals parfum, kleurstoffen en andere conserveermiddelen) en heeft een extra kalmerend en hydraterende werking.

Etos Hypoallergeen-lijn

Hypoallergeen Skincare

Totaal nieuw in het Etos skincare assortiment is de Hypoallergeen-lijn; huidverzorging special voor de (extreem) gevoelige huid.

De lijn heeft het Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het huidfonds, gekregen. Dat betekend dat bij gebruik van deze producten de kans op het ontstaan van een allergische reactie minimaal is. De crèmes van deze lijn zitten vanwege hygiënische redenen in een pompflacon. Bron

Etos Hypoallergeen-lijn

Het Huid Allergie Keurmerk bestaat sinds 2003  en is een initiatief van het huidfonds. Het helpt consumenten een verantwoorde keuze  te maken in cosmetica. Producten die het keurmerk dragen zijn onderzocht op de aanwezigheid van ingrediënten die allergieën kunnen veroorzaken en houden zo rekening met de kwetsbaarheid van de huid. Bron

Etos Hypoallergeen Skincare is verkrijgbaar in de volgende producten;

  • Day Cream SPF 15 €5,99
  • Night Cream €5,99
  • Eye Cream €6,99
  • Cleansing Milk €3,99
  • Cleansing Foam €4,99
  • Cleansing Tonic €3,99

Etos Hypoallergeen-lijn

etos_nieuw

“Etos Hypoallergeen Day cream SPF15 bevat Shea butter en Panthenol voor rijke hydratatie en een zachte huid. Deze crème kalmeert en beschermt de gevoelige huid. Dermatologisch getest. “

Etos Hypoallergeen-lijn

Etos Hypoallergeen-lijn

De dagcrème kan je goed doseren door het pomp systeem en is ook hygiënische in gebruik. Ik merk dat mijn huid rustig is gebleven en gehydrateerd aan voelt en totaal geen last gehad van een irritatie. Ik vind het een plus punt dat er Shea Butter in zit, dat werkt namelijk echt heel goed voor de huid.

Etos Hypoallergeen-lijn

etos_nieuw

“Etos Hypoallergeen Night cream bevat Shea butter en een vitamine complex voor extra verzorging en bescherming van de gevoelige huid. Deze crème kalmeert en hersteld de gevoelige huid. Dermatologisch getest.”

Etos Hypoallergeen-lijn

De nachtcrème is een zachte en volle crème, die snel intrekt. Wat ik erg fijn vind aan deze nachtcrème is dat er een vitamine complex is aan toegevoegd voor extra verzorging en bescherming. Want ’s nachts moet je huid weer herstellen en kan daarbij goede ondersteuning gebruiken van een nachtcrème.

Etos Hypoallergeen-lijn

etos_nieuw

“Etos Hypoallergeen Eye cream vermindert wallen en kraaienpootjes. Deze crème voedt de gevoelige huid rondom de ogen. Dermatologisch getest.”

Etos Hypoallergeen-lijn

Een goede oogcrème is echt een must voor mij geworden en ik gebruik het standaard tweemaal daags. De oogcrème zit in een knijp-tube en je kan gemakkelijk het product doseren. Ik kan je niet zeggen of het daadwerkelijk tegen kraaienpootjes werkt, omdat ik heb hier zelf nog geen last van. Wel voelt mijn huid rond de ogen gevoed aan. De crème trekt snel in.

Etos Hypoallergeen-lijn

Hoe meer ik mijn ging inlezen in de Hypoaleergeen-lijn van Etos hoe enthousiaster ik werd. Ik heb een chronische huidaandoening, namelijk psoriasis. Hierdoor heb ik veel baad bij producten die hypoallergeen zijn. Ik heb totaal geen irritatie of een branderig gevoel gehad. In tegendeel zelfs mijn gezicht is rustig gebleven, zacht en gehydrateerd. Ik zou het fijn vinden als je er ook voor de 30+ huid een speciale hypoallergeen lijn zou komen waar ook een anti rimpel in zit, 2 in 1 zeg maar.

Mocht jij een extreem gevoelige huid of een chronische huidaandoening hebben, en een betaalbaar maar kwalitatief goede gezichtsverzorging willen, dan kan ik je Etos Hypoallergeen-lijn zeker aanraden! De Etos Hypoallergeen-lijn is uiteraard te koop bij Etos.

Was jij al bekend met deze nieuwe lijn van Etos? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Handtekening Lonneke