Ik ben net terug uit Griekenland, en wat was het er prachtig! Uiteraard heb ik alles voor jullie vastgelegd, maar omdat het inpakken al zo leuk was heb ik vandaag voor jullie een “What’s in my bag” artikel. Benieuwd wat de essentials uit mijn handtas zijn? Lees dan snel verder.

What’s in my bag?

Zoals je je misschien wel kunt voorstellen is het in Griekenland echt prachtig. Niet zo gek ook dat onze telefoons om de paar uur weer een oplader nodig hebben door het vele foto’s en video’s maken. Het eerst wat ik dan ook uit mijn tas trek is mijn Powerbank van Trust. Hij is niet alleen een handig formaat maar werkt ook nog eens echt heel goed! Ik heb inmiddels al een Powerbank of 4 versleten maar helaas werkte deze nooit goed. Met de Powerbank van Trust kan ik minimaal 2 keer mijn telefoon volledig opladen. Top toch!

Vanaf ’s morgens 7 uur schijnt de zon al. Een zonnebril is dan ook niet geheel overbodig. Ik zelf heb niet echt een “alle brillen staan mij” hoofd. Gelukkig zit de Ray-Ban Aviator mij altijd als gegoten. Inmiddels heb ik dit model al in 5 verschillende kleuren.

Uiteraard hoort bij het reizen ook een paspoort. Die zit daarom dus uiteraard ook in mijn tas. Bij de kruidvat heb ik dit super schattige roze hoesje gevonden. Zo blijft mijn paspoort mooi heel en raak ik hem ook niet zomaar kwijt.


Omdat ik begonnen ben in mijn “one line a day” boekje heb ik deze ook in mijn tas zitten. Het is een soort agenda waar je elke dag in 1 zin schrijft wat je gedaan hebt of wanneer er iets bijzonders is gebeurt. Het leuke is dat je dan over 5 jaar kunt zien wat je allemaal hebt gedaan op dezelfde dag. Echt een soort dagboek maar dan de beknopte versie.

En last but not least zit er ook nog een lipstick en spiegeltje in mijn tas. Ik heb voor mijn nieuwe lipstick van Estee Lauder gekozen omdat deze perfect is voor een heerlijke zomer dag. Het spiegeltje is eigenlijk mijn highlighter van Delilah. Maar hij is zo mooi, die neem ik het liefst overal mee naar toe Haha!

Wat heb jij allemaal in je tas zitten als je op vakantie bent?
Handtekening Jamey