Als je Estée Lauder zegt gaan bij mij al gelijk alle alarmbellen af. Toen ik hoorde dat Estée Lauder nieuwe lipsticks ging lanceren met onder andere matte finishes kon mijn geluk dan ook niet op! Ik heb twee Pure Color Love lipsticks mogen testen. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder.

Zoals gezegd heeft Estée Lauder de nieuwe Pure Color Love lijn gelanceerd. Een lijn met een prachtige collectie intense lipsticks in verschillende kleuren en finishes. Naast de twee neutrale tinten die ik heb mogen ontvangen zijn er ook een aantal prachtige fellere en donkerdere tinten. Voor elke look is er wel een kleur te vinden want in totaal zijn er maar liefst 30 verschillende kleuren in 4 verschillende finishes.

  • Ultra Mattes
  • Shimmer Pearls
  • Cooled Chromes
  • Edgy Cremes

De twee lipsticks die ik heb ontvangen zijn het té mooi als je het mij vraagt. De een heeft een prachtige matte finish en de ander een prachtige goud kleurige shimmer. De kleuren die ik heb ontvangen zijn Blasé Buff (een prachtige matte lipstick) en Galactic Gold (een primeur want deze kleur komt pas in oktober uit!!)

Een prachtig luxe verpakking!

Wat mij gelijk opviel aan de verpakking is dat hij in een ontzettend luxe (en ook wel een beetje zware) huls verpakt zit. Wanneer je de lipstick opent ruik je gelijk de zoete vanille je tegemoet komen. Ik houd er zelf wel van als een lipstick een beetje zoet ruikt. Misschien ligt het aan mijn zwangere neus, maar ik kreeg een beetje een caramel smaak/geur idee.

De swatches

Bij het aanbrengen van de lipstick moest ik wel even wennen aan het “puntje” van de lipstick. Deze is namelijk vrij breed. De eerste keer dat ik hem aanbracht schoot ik dan ook een beetje uit. Maar als je er eenmaal aan gewend bent is er niets aan de hand! Het aanbrengen van de kleur ging ook echt bizar fijn. De lipstick “glijd” als het ware over je lippen zonder enkele moeite. En wat helemaal fenomenaal is, is het pigment! Wauw wat een geweldige dekking zeg!

Blasé Buff

Galactic Gold

De twee kleuren die ik heb ontvangen zijn beide nudes. Blasé Buff zou ik echt voor dagelijks gebruik kunnen dragen. De andere kleur, Galactic Gold met de gouden shimmer vind ik daarentegen perfect voor een avondje uit. Kortom, beide gaan dus zeker mee in de koffer voor Griekenland!

De Estée Lauder Pure Color Love lipsticks zijn verkrijgbaar bij alle Estée Lauder verkooppunten en daarnaast ook bijvoorbeeld bij Douglas. De Pure Color Love lipsticks kosten per stuk €25,00. Niet heel goedkoop dus, maar ze zijn het wel absoluut waard! Ik kan zelf niet wachten om nog een paar mooie kleuren te scoren. Zo staat er nog een mooie roze kleur op mijn wishlist haha! Vergeet niet om in oktober gelijk Galactic Gold te bestellen want het is een absolute aanrader!

Wat vind jij van de Estée Lauder Pure Color Love lipsticks?

Handtekening Jamey