Wie mij volgt op Instagram heeft het al vaak voorbij kunnen zien komen. Een van mijn favoriete plekjes in Nederland is namelijk Watergoed! Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Watergoed is een strandpaviljoen in Valburg. Je kunt hier heerlijk hangen op het terras, zwemmen, en ook ontzettend veel watersporten beoefenen. Je krijgt echt het gevoel alsof je aan de zee zit op een heerlijk Ibiza like terras. Zelfs in de winter kun je er terecht want ze hebben ook een leuk ingericht restaurantje. Verder hebben ze ook verschillende ruimtes waar je zelf een feest kunt geven. Het is dan ook een veel gebruikte locatie voor bruiloften. (Je raad dus al waar ik ooit zou willen trouwen!!!)

Zwemmen met de hond!

Het leuke aan Watergoed is dat je er ook heel leuk kan wandelen/zwemmen met je hondje. En gezien Milo echt een water(zee)hondje is gaan we er daarom ook regelmatig heen. Er is een klein stukje verder op een strandje waar je allemaal hondjes vind die gaan zwemmen. Super gezellig want de meeste honden spelen de hele dag samen in het water. Perfect als je een rustig avondje wilt hebben, want geheid dat je hondje aan het eind van de dag uitgeteld is!

Je komt er ook heel makkelijk. Je vind Watergoed vlak aan de A15 (richting Nijmegen) in Valburg. Voor ons is dat dus maar een kwartiertje rijden. Maar ook als je iets verder moet rijden is het het zeker waard. Houd je wel van een feestje? Houd dan de site van Strandpaviljoen Watergoed in de gaten want ze organiseren er ook regelmatig leuke events. En wanneer het geweldig weer is word er ook regelmatig een BBQ aangestoken en kun je er ambachtelijk bereidde broodjes hamburgers en dergelijke kopen.

Strandpaviljoen Watergoed!
Tielsestraat 129
6675 AC Valburg

Wat vinden jullie van deze hotspot? Ben jij er al eens geweest?

Handtekening Jamey