Rimmel heeft weer prachtig nieuws! Er komen in september 10 Stay Matte Liquid Lip Colours in de schappen te liggen! Ik heb er drie getest voor jullie. Benieuwd? Lees den snel verder.

Qua verpakking vind ik de Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colours erg leuk bedacht. De huls is volledig mat en de dop glanzend zwart. Door de matte huls kun je de kleur goed zien en krijg je gelijk een idee over hoe deze er uit ziet op je lippen. De applicator is niet heel bijzonder en lijkt een beetje op een lipgloss applicator. Erg fijn want je kunt op deze manier heel makkelijk binnen de lip lijntjes blijven.

Stay matte Liquid lip colours aanbrengen

Het aanbrengen van de stay matte liquid lipstick gaat verrassend makkelijk. Binnen een paar seconden heb je een perfecte lip look!Toen ik de lipsticks open maakte dacht ik even dat ze vrij klonterig waren, maar eenmaal op de huid viel dit me heel erg mee. Wel voorzichtig aanbrengen want de donkere kleuren krijg je niet zo makkelijk van je lippen af.

Kiss-proof, waterproof en touch-proof

Rimmel claimt dat de Stay Matte Liquid Lips zeker 12 uur moeten zouden zitten. Een mooie verwachting, maar helaas blijft de lipstick niet zo lang zitten. Ga er maar van uit dat je na een uur of 6 zeker even moet gaan bijwerken. Verder merkte ik dat de kleuren prachtig dekken. Je hebt maar een laagje nodig! I Love it! Nog een heel klein min puntje, de lipstick voelt na een tijdje wat droog aan. Maar goed, dat hoort er natuurlijk bij als je matte Liquid lipstick gebruikt.

In totaal zijn er 10 prachtige kleuren van de Stay Matte Liquid Lips. De kleuren variëren van zachte nudes, knal rood tot fel blauw. De liquid lips zullen vanaf september verkrijgbaar zijn voor de adviesprijs van €6,99 per stuk.

Ben jij ook fan van de Matte lip trend?

Handtekening Jamey