Nu wij natuurlijk een kleintje verwachten, kijk ik ook heel anders naar interieurmerken. Eerder keek ik vooral naar wat wij mooi vinden voor in ons huis, nu kijk ik ook vooral naar producten voor de babykamer en de veiligheid van producten. Zodat het én mooi staat in het interieur, én dat het veilig is voor de kleine. Een allround design merk wat eigenlijk alles bevat waar wij van houden, is Vitra Eames. Kijk je mee naar mijn favorieten?

Babyproof Design

Vitra Eames heeft een ontzettend breed assortiment, van meubelen, tot accessoires, kids en tuin. Perfect voor ons dus! Toen ik dit merk aan het bekijken was, viel mijn oog direct op de Vitra Elephant Kinderstoel. Door de lieve kleuren en het prachtige design staat deze kinderstoel ook nog eens leuk in je interieur. We kunnen hem nu nog niet gebruiken, maar hij gaat zeker op het verlanglijstje voor wanneer onze kleine wat ouder is! Persoonlijk zou ik kiezen voor de kleur ‘ijsgrijs’, omdat deze het beste aansluit op ons huidige interieur. Welke kleur vind jij mooi voor de kinderstoel?

Meer pracht voor je interieur

Het merk Vitra Eames is opgericht door het Amerikaanse duo Charles Eames & Ray Eames. Op dit moment zijn ze erg bekend in de designwereld. En dat is erg logisch! Met het grote assortiment met prachtige producten van hoogwaardige kwaliteit is er voor ieder wat bij. Zelf vind ik vooral de accessoires van Vitra erg tof. Het zijn geen standaard accessoires, maar hebben allemaal een unieke uitstraling. Ik zag meteen al een aantal producten die op mijn wishlist gaan!

Dus, ben je nog op zoek naar hét design merk voor jouw interieur? Neem dan zeker eens een kijkje bij Vitra Eames! Design voor iedereen, zo is jouw interieur binnen de kortste keren een prachtig geheel.

Welk product zou jij kiezen van Vitra Eames voor in jouw huis? Ik ben benieuwd!

Handtekening Jamey