Donderdag 7 september was ik aanwezig voor Beauty Unboxing bij het Bloggersevent Vichy & La Roche-Posay. Het was een uitgebreid event met een aantal leuke workshops en een kennismaking met de nieuwe producten van Vichy en La Roche-Posay. Van dit event heb ik voor jullie een uitgebreid verslag gemaakt, kijk je mee!

Bloggersevent Vichy & La Roche-Posay

Ik mocht een gast meenemen en nam gezellig mijn moeder mee. Bij binnenkomst kregen we een warm onthaal met een hapje en een drankje. Er waren een aantal workshops te doen zoals:

  • Kookworkshop met de ingrediënten uit de nieuwe gezichtsverzorging
  • Fotoworkshop met tips en tricks voor het nog beter maken van foto’s op je social media
  • Persoonlijke huiddiagnose met de sQuinno OBSERVE 520
  • Kennismaking met de nieuwste producten van Vichy en La Roche-Posay voor het najaar en winter 2017
  • Workshop over huidveroudering

Bloggersevent Vichy & La Roche-Posay

Ik en mijn moeder begonnen met twee andere bloggers met de kookworkshop. Het was erg leuk en leerzaam en vooral omdat de ingrediënten gebruikt werden die je ook terug vind in de producten van Vichy en La Roche-Posay.

Bloggersevent Vichy & La Roche-Posay

Daarna kregen we een super leuke en leerzame fotoworkshop met tips en tricks voor het nog beter maken van foto’s op je social media waarbij je zelf ook aan de slag mocht. Dit was mijn eind resultaat van mijn flatlay met de input van mijn moeder!

Bloggersevent Vichy & La Roche-Posay

Bloggersevent Vichy & La Roche-Posay

Huidanalyse & workshop huidveroudering

Ik kreeg ook een huidanalyse wat ik erg interessant vond. Er werd door sQuinno OBSERVE 520 een foto van je gezicht gemaakt. Hierdoor konden ze ook goed zien waar de beschadigingen in de huid zitten door bijvoorbeeld UV stralen. Gelukkig viel de schade mee bij mij. Er werd ook goed naar de huid gekeken en naar de behoefte van de huid. Ik was blij te horen dat voor 33 jaar mijn huid in goede conditie is en dit komt mede door het goed verzorgen en reinigen van de huid.

De workshop huidveroudering was ook interessant en leerzaam. Zo is maar 20% van de huidveroudering genetisch bepaald de rest heb je zelf in de hand. Ook kregen we best wel confronterende beelden te zien van de schade aan de huid toegebracht door de zon en roken. Iets wat mij zeker nog meer aan het denken zet.

Bloggersevent Vichy & La Roche-Posay

Toen het Bloggersevent Vichy & La Roche-Posay afgelopen was kregen we een goed gevulde goodiebag mee met een aantal nieuwe producten van Vichy en La Roche-Posay die ik de komende tijd ga testen en reviewen.

Het was een leuk en leerzaam event om bij aanwezig te mogen zijn en ben inhoudelijk meer te weten gekomen over de Vichy en La Roch-Posay. Alles zag er goed verzorgt uit en de dames van Vichy en La Roche-Posay waren erg gastvrij en vriendelijk.