Welke vrouw word er nou niet blij van een prachtige shiny highlighter. Hoewel ik niet heel veel make-up draag vind ik een highlighter wel een absolute musthave. Vandaag laat ik jullie een van mijn favorieten zien. Namelijk de Pure Light Compact Powder van Delilah. Kijk je mee?

Delilah is een prachtig luxe cosmetica merk overgewaaid van uit de UK. Wat ontzettend herkenbaar is aan Delilah is de glanzend rosé gouden verpakkingen. Puur luxe zonder al te veel poespas! Misschien heb je dit merk al wel vaker voorbij zien komen? Ik schreef namelijk al eerder een review over een prachtige knalroze Stiletto lipstick en een perfect dekkende concealer van Delilah Cosmetics. Maar vandaag laat ik jullie graag de Pure Light Compact Powder zien.

Delilah Cosmetics zegt: De poeder is een aquarel van rosé goud, zacht perzik en subtiel lavendelroze die de doffe huid weer een mooie gloed geeft. Je kunt de Pure Light naast het gezicht ook gebruiken om de schouders, decolleté of benen te highlighten.

Pure Light Compact Powder 4 5 6

Delilah weet wel hoe ze hun verpakking aantrekkelijk maken. De powder komt namelijk in een luxe doos, met daar in een kleine kabuki kwast. De poeder zelf zit ook nog eens in een fluwelen zakje. Hoe luxe is dat?! Net als de lipstick voelt de compact powder ook vrij zwaar aan. Dat geeft mij altijd het gevoel dat je wel echt kwaliteit in huis hebt gehaald.

Pure Light Compact Powder 4 3

De poeder geeft echt een prachtige gloed. Je hebt maar een klein beetje nodig en ze zullen je al van kilometers afstand aan zien komen. De highlighter heeft een mooie roze/peach kleur en blend prachtig met mijn huidskleur. Ik zeg het gewoon nog een keer, MUSTHAVE!!

Pure Light Compact Powder 4

Delilah Cosmetics is helaas niet heel goedkoop. De Pure Light Compact Powder kost maar liefst €45 en is daarmee ook echt een investering. Maar zeg nou zelf, voor zo’n prachtige glow heb jij ook wel wat over toch? Alle make-up van Delilah Cosmetics zijn dermatologisch getest, dierproefvrij, milieubewust geproduceerd en uiteraard vrij van parabenen.

Is een de Pure Light Compact Powder van Delilah ook voor jou een absolute musthave?

Handtekening Jamey