Zoef Zoef dieren en uitbreiding

VTech is een bekende naam onder ouders. Ze zijn bekend van het actieve speelgoed, waarmee onze kids urenlang speelplezier beleven! Eens in de zoveel tijd komt er nieuw speelgoed uit wat wij laten testen in ons testpanel. In dit blog vertellen wij je meer over het nieuwe speelgoed van VTech en wat ons testpanel er van vindt!

Zoef Zoef Dierenland

De Zoef Zoef diertjes zijn een echte hit bij ons thuis. En ze krijgen gezinsuitbreiding! Er komen zes nieuwe karakters bij. Naast de nieuwe dieren, is er ook een uitbreiding van het speelveld bijgekomen: een schommel en een speelhondenhok (waar Douwe de trouwe Dalmatiër woont). De overige nieuwe dieren zijn: Maartje het avontuurlijke Paardje, Suzy het slimme Schaapje, Victor het vrolijke Varken, Marjolijn het  nieuwsgierige Konijn, Pim de brave Puppy en Milou de vriendelijke Koe. De Zoef Zoef dieren shop je voor € 8,95 per stuk. De schommel en het speelhondenhok kosten € 21,95 per stuk.

Grietje met dochter Nienke over het speelhondenhok

‘Het is prachtig om te zien hoe de kleine handjes het hok grondig onderzoeken en de klepjes een voor een open doet, om vervolgens te benoemen wat ze er onder heeft gevonden. De interactie met Douwe de Dalmatiër zorgt voor een vrolijk en actief spel’.

Tanja met zoon Boaz (5), dochter Nora (2) en zoon Billy (1)

‘Bij het uitpakken waren Boaz en Nora vooral geïnteresseerd wat erin zou zitten. Het in elkaar zetten was erg makkelijk, precies zoals we gewend zijn van ander VTech speelgoed. Het past ook goed qua kleuren bij het andere speelgoed van VTech. Billy was vooral geïnteresseerd in de geluiden die het speelgoed maakte. Nora daarentegen heeft er zeker een uur mee gespeeld, die was er heel zoet mee. Na dat ik het een keer had voorgedaan, was ze er blij en druk mee bezig.’

Chantal met zoon (6 jaar) en dochter (3) jaar

‘De schommel en het speelhondenhoek zijn erg leuk. aan de voorkant kunnen ze met wegdelen weer gekoppeld worden aan andere sets. Het voerbakje kan omhoog en naar beneden en er zit een leuk botje bij. Mijn dochter vindt het erg leuk dat ze zo het hondje eten kan geven en komt daarbij helemaal in haar eigen fantasiewereld. De schommel is daarnaast een leuke toevoeging. De vertrouwde kleuren en extra toevoegingen met draaidingen en klepjes maakt het een leuke ontdekkingstocht.’

Combineer het met andere speel-sets

Alle speel-sets van Zoef Zoef kun je samen combineren, zo ook deze. Zodra hun sensoren contact maken met de Magische Sensoren in de speel-sets, knipperen lichtjes, klinken er geluiden, liedjes en melodietjes. Spelenderwijs leren kinderen zo actie, reactie en herkenning. Daarnaast is het duurzaam en tijdloos speelgoed, zo gaat het jaren mee en kun je er als jouw kinderen groter zijn, weer andere kindjes blij mee maken!

Grietje met dochter Nienke:

‘Ik zou dit speelhondenhok persoonlijk zeker aanraden in mijn vriendenkring. Juist omdat het een mooi handzaam formaat is, kan er overal mee worden gespeeld. De ruime speelmogelijkheden die dit speelgoed biedt zorgt ervoor dat het voor verschillende leeftijden aantrekkelijk speelgoed is.

Chapeau Vtech, jullie hebben mij zojuist weer overtuigd van het feit dat alles wat jullie maken, in de smaak valt bij ons thuis!’

Chantal met zoon (6) en dochter (3):

Er wordt hier al erg veel gespeld met het nieuwe speelgoed. Het is ontzettend leuk te combineren met o.a. het boomhuis van Zoef Zoef dieren, maar ook met de Toet Toet auto’s van VTech. Het is mooi om te zien hoe ze samen spelen. De liedjes zingen ze al snel mee, dit is ook heel goed voor hun taalontwikkeling.’

Tanja met zoon Boaz (5), dochter Nora (2) en zoon Billy (1):

‘Ik zou dit speelgoed zeker aanraden aan anderen, vooral voor kinderen vanaf 2 jaar is dit enorm leuk om mee te spelen. Het ontdekken van de verschillende geluiden is erg geschikt voor deze leeftijd en maakt ze nieuwsgierig naar meer. Ook hebben ze dan de juiste motoriek om goed met het deurtje van het hok en met de schommel om te gaan.

Heel leuk speelgoed en het maakt je enthousiast om uit te breiden met meer speelgoed van VTech!’

Zijn jouw kinderen ook fan van VTech speelgoed?

Zoef Zoef dieren