mini fotograaf

Even foto’s maken zit er niet meer in, want mevrouwtje wilt natuurlijk zelf de camera bedienen. En met een dure camera als die van mij zie ik dat liever niet gebeuren. Gelukkig is die stress nu voorbij want ze heeft van onze vrienden van VTech een VTech Kidizoom Duo DX gekregen! Benieuwd hoe deze bevalt? Lees dan snel verder.

Over de VTech Kidizoom Duo DX

De Kidizoom Duo DX is een 10-in-1 camera voor kinderen met en 5 megapixel camera. Daarnaast kun je er ook selfies mee maken, alle foto’s bewerken, video’s opnemen maar ook spelletjes op spelen en muziek op afluisteren. Het is dus écht een super complete gadget voor kindjes. Er zit bij de camera ook een koptelefoon en polsbandje. De Kidizoom is trouwens in 2 kleuren verkrijgbaar, roze en blauw.

VTech kidizoom Duo DX camera

Gebruiksvriendelijk

Wat mij opviel is dat de VTech Kidizoom Duo DX echt super makkelijk in gebruik is. Niet alleen voor de kids, maar ook voor de ouders. Je kunt de camera namelijk heel makkelijk aansluiten op de computer of laptop om zo de foto’s en videos te downloaden of er nieuwe uitbreidingen op te zetten. Mocht je willen kan je er ook een microSD-kaart in doen. Zelf hebben we dit niet gedaan omdat Noé iets te snel in de gaten heeft hoe alles open en dicht gaat. Dat betekend dat we zo’n kaartje binnen no-time kwijt zijn en dat is natuurlijk zonde.

Foto maken met Kidizoom duo dx

Hoe bevalt de camera?

Goed! Noé is er echt ontzettend blij mee. Ik vind het vooral super leuk om te zien hoe ze echt bezig is om een goede foto te maken. Ze zorgt er echt voor dat het geen op de foto te krijgen wat ze er op wilt hebben. Dat levert soms wel wat frustratie op want onze hond Milo moet vaak model zijn maar blijft totaal niet stil zitten. Gelukkig is haar tweede model, Manu wel iets makkelijker om op de foto te krijgen. Maar ook opa en oma (op FaceTime) zijn vaak genoeg op de foto gezet.

VTech Kidizoom Duo DX-3

De kwaliteit van de foto’s zijn voor een kinder camera echt prima! En ook de verschillende frames en opties zijn erg leuk voor kids om te gebruiken. Door de brede grip hoef ik ook niet snel bang te zijn dat ze de camera laat vallen en al zou hij vallen, hij kan absoluut tegen een stootje.

De VTech Kidizoom Duo DX is te koop voor € 59,95. Niet heel goedkoop voor speelgoed, maar het is wel écht een hele leuke aanvulling. Zeker wanneer je wilt voorkomen dat je telefoon of eigen camera continue ingepikt word. Wat mij betreft een echte aanrader dus!

Is jouw kindje ook zo gek op foto’s maken?

VTech Kidizoom Duo DX-2