Verschillende buitenspeelgoed voor in de tuin

Als het zonnetje schijnt dan mogen de kinderen lekker naar buiten. Er is meer te zien dan de virtuele wereld die ze bekijken op hun iPads en mobiele telefoons. Maar als jouw kleintje het rondspringen in de tuin op een gegeven moment zat is? Dan bestaan er gelukkig tal van buitenspeelgoed waarmee de kleine spruit zich uren kan vermaken.

Huisjes en hutten

Voor een kind is het fantastisch om een plekje voor zichzelf te hebben. We hebben allemaal wel eens een hut gebouwd en daar met een flesje limonade en een zakje chips in gezeten. Sommigen gingen een stapje verder en hingen gordijntjes op en gaf de muur een likje verf. Er zijn tegenwoordig tal van dit soort houten huisje tuin verkrijgbaar, vaak met glijbaan of schommel eraan vast. Ze zijn makkelijk in elkaar te zetten en zijn vaak van hout of kunststof materiaal gemaakt, en vaak ook de meest vrolijke kleuren denkbaar.

Picknicktafels en andere buitenmeubels voor kids

Picknicken vinden kinderen altijd leuk, vooral als ze het kunnen combineren met spelletjes en andere vormen van vermaak. Er bestaan uitgebreide speeltafels waarop ze hun bakje chips kunnen eten en tegelijk met ingebouwd speelgoed kunnen spelen. Of je kiest voor een watertafel waarmee de kleinste met water en zand kan spelen, leuk toch ?

Quads en skelters

Voor de stoere snelheidsduivels onder de kinderen zijn er tal van quads, skelters en andere voertuigen te verkrijgen. Sommigen zijn uitgerust met de meest mogelijke toeters, bellen en lichten, leuk voor de buren. In sommige quads zijn accu’s ingebouwd en op afstand bestuurbaar, zodat je kind een parcour af kan leggen terwijl je ondertussen je favoriete Netflix serie kunt kijken, ideaal.

Sport en spel

Kinderen houden van bewegen, heel veel bewegen. Dus waarom zou je geen buitenspeelgoed aanschaffen dat de sportieve geest van je kind aanwakkert ? De oeroude voetbal is uiteraard altijd goed, maar ook tafeltennis, badminton of een opblaasbare stormbaan met water zal vast en zeker in goede aarde vallen. Zo kunnen ze lekker hun energie kwijt en leren ze ook nog eens om te gaan met winst en verlies. En ik denk dat papa of mama ook graag een balletje slaat op een prachtige zondagmiddag.

Waterspeelgoed

In de zomer gaan kinderen en water naadloos samen. Koop een waterpistool of een zwembad met een snorkel set en je hebt de hele dag geen kind aan ze. Misschien zijn een paar waterballonnen ook geen slecht idee, oorlogje spelen was nog nooit zo leuk.

Verschillende buitenspeelgoed voor in de tuin