Veilig zwemmen met PUDDLE jumpers-3

Zwembandjes, het blijft een dingetje. Noé wilt ze nooit om want ze kriebelen en zitten vervelend. Toch moest ze van ons want ze kan immers nog niet zwemmen. Deze zomer is de strijd verleden tijd! We hebben namelijk sinds kort Puddle Jumpers in huis. En ook jij kan deze binnenkort thuis hebben want ik mag er maar liefst 3 weggeven!

We hebben de afgelopen jaren van alles geprobeerd. Van een zwemvestje tot een badpak met ingebouwde drijfdingen en de standaard zwemvleugels. Niks zit goed en alles kriebelt. En dat terwijl Noé dol is op zwemmen. Zodra die dingen in het zicht kwamen rende ze gelijk weg. Daar gaat de waterpret! Ik kwam in contact met Sevylor, het bedrijf achter de Puddle Jumpers en werd eigenlijk direct enthousiast! 

Puddle Jumpers, wat zijn dat nou?

Puddle Jumpers zijn een soort combinatie van een zwemvestje en zwembandjes. Doordat het aan elkaar vast zit hoef je er niet bang voor te zijn dat het afzakt of iets. Ook kun je ze aan de achterkant stellen. De verstelbare zwembandjes zijn geschikt voor peuters vanaf 2 jaar met een gewicht tussen de 15 en 30 kilo. Wat ik vooral ook erg fijn vind is dat deze bandjes niet van dat vervelende plastic gemaakt zijn waardoor het ook makkelijk aan en uit te krijgen is. En nog een groot voordeel, het weegt bijna niets! Als Noé eenmaal aan het spelen is heeft ze niet eens meer door dat ze de Puddle Jumper aan heeft.

Veilig zwemmen met de Puddle Jumpers close up

Onze ervaring

De Puddle Jumper geeft natuurlijk geen garantie, vergeet dus niet dat je er gewoon bij moet blijven! Maar het geeft mij wel een heel veilig gevoel als ze hem aan heeft. Ze is nogal vindingrijk en krijgt alles normaal wel los en uit. De sluiting zit in dit geval op de rug en heeft een soort kinderslot. Ik maak mij dus geen zorgen meer. Ze blijft goed drijven en de arm bandjes schuren niet. En dat hadden we met de gewone zwemvleugeltjes wel altijd. Door de ronde vorm van de arm bandjes komen ze ook niet continue in haar gezicht. Ze kan zich goed en vrij bewegen en dat is denk ik wel het belangrijkste als het gaat om genieten voor de kindjes. 

zwembandjes strijd

Verkrijgbaarheid

De Sevylor Puddle Jumpers zijn in verschillende designs en kleuren te koop. Wij hebben voor Manu alvast een blauwe met een schildpadje en voor Noé een gele sinaasappel design. De Puddle Jumpers zijn onder andere bij Bol.com te koop vanaf €21,95. Wij zijn klaar voor de zomer!

WIN!

Om kans te maken op een van de 3 Puddle Jumpers t.w.v. €21,95 kun je meedoen op verschillende manieren. Iedere actie is een extra loodje in de hoge hoed!

  • Volg Jamey.nl op Instagram en/of Facebook
  • Tag een of meerdere vriendinnen met kids om ook mee te doen en laat even weten welke kleur je zou willen winnen (geel of blauw)

Niet verplicht, maar wel een extra kans!

  • Deel de winactie in je stories/tijdlijn en tag @jamey.nl zodat ik je deelname zie
  • Laat een leuke reactie achter op dit artikel

De winnaars ontvangen over een week bericht!

Veilig zwemmen met PUDDLE jumpers-2