Noé is alweer 3 maanden en een week oud! Ik weet dat het cliché is om te zeggen, maar wat gaat de tijd toch verdomde snel! Benieuwd wat er allemaal op mijn pad is gekomen de afgelopen maand? Lees dan snel verder.

Wie voorheen riep dat je echt moet genieten van je kleintje omdat de tijd zo snel gaat had helemaal gelijk. We zijn gewoon alweer 3 maanden verder en het lijkt wel in een week voorbij te zijn gegaan. Hoewel ik niet terug kijk naar een prettige bevalling lijkt het wel alsof het nog maar gisteren was dat ons meisje geboren is. Daarom is het maar weer tijd voor een update, niet alleen leuk voor jullie om te lezen, maar ik zie het ook als een soort dagboek voor later.

Koemelkallergie – getest en bewezen!

Na een ruime maand Nutrilon Pepti te hebben geprobeerd waren wij eigenlijk al helemaal overtuigd dat dit de oplossing was. Echter was de borgverzekeraar en het consultatiebureau het hier niet mee eens. Ze wouden daarom graag dat we een provocatie test zouden uitvoeren om er helemaal zeker van te zijn dat Noé een koemelkallergie heeft. We zagen er natuurlijk tegenop, maar om eenmaal die stempel te krijgen is het nodig. Al na het 1e flesje gewone melk zagen we dat ze er op reageerde. Zo kreeg ze gelijk weer rode buitjes en flinke krampjes om nog maar over haar huilbuien (van ruim 4 uur) te zwijgen. Na 24 uur huilen en krampjes was het consultatiebureau het met ons eens, ze heeft een koemelkallergie. Nu krijgt ze weer lekker Nutrilon Pepti en is ze echt een dol gelukkig kindje!

Samen sporten

Ja, ja, wie mij volgt op Instagram heeft het al voorbij zien komen. Samen zijn we al 1 les Baby&Fit gaan doen. Super leuk want het is een soort Boot Camp waarbij je je kleintje in de draagzak meeneemt. Ik gebruik hiervoor de Stokke MyCarrier. Het was echt ongelofelijk zwaar. Maar volgende week gaan we er gewoon weer tegen aan!

Even genieten in de zon

Veel zonnige/warme dagen hebben we nog niet gehad. Maar toen afgelopen maandag de zon zo heerlijk scheen zijn we lekker even wezen lunchen in Nijmegen. We hebben heerlijk op het terras gezeten en Noé vond het maar al te leuk!

Kletskous en ook wel een klein beetje een diva

Wat ik enorm leuk vind om te zien bij mijn dochter is de ontwikkeling. Ze is continue aan het brabbelen tegen de spiegel die in de box hangt. We hebben nu nog een beetje een knullige boog staan in de box die regelmatig omvalt. Maar ik ben druk op zoek naar een ander leuk speel ding, dus mocht je tips hebben laat het dan even weten in de comments!

Zo, dit was de afgelopen maand in een notendopje. Vinden jullie het leuk om te lezen over de ontwikkelingen die Noé en ik doormaken?

Handtekening Jamey