Eindelijk hebben we weer iets meer zon! Tijd dus voor een nieuwe outfit die ook nog goed te dragen is wanneer het iets fris is. Benieuwd naar mijn Spring inspired outfit? Lees dan snel verder.

De lente is voor mij een periode waar ik echt van houd. Het kan dan weleens wat fris zijn. Maar zodra de zon gaat schijnen en de bloemetjes weer uit komen voel ik me ondanks mijn hooikoorts echt een stuk vrolijker. Om lekker inde bloemen sfeer te blijven heb ik dan bij deze outfit ook gekozen voor een leuk t-shirt van Saint Tropez met een floral print.

Ook de lente kan nog koud zijn..

Wie mij kent weet dat ik een kou kleum ben. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat ik in de lente eigenlijk altijd wel een vest draag. En zo ook nu dus! Nou kun je er ook voor kiezen om een jas te dragen, maar dames jassen vinden die mij staan is nog best een uitdaging.

Hoewel de tijd heel snel gaat zijn we pas drie maanden verder na mijn bevalling van Noé. Broeken die ik voorheen kon dragen zitten nu dan ook nog niet altijd even lekker. Ik merk dit vooral op mijn heupen. Nou ben ik in kilo’s niet mega veel aangekomen (sterker nog, ik hoef er nog maar 2 af en dan zit ik weer op mijn oude gewicht) maar mijn vorm is gewoon veranderd waardoor het toch soms lastig is om goede dames broeken te vinden. Gelukkig heb ik wel deze lichte jeans van G-star gevonden die lekker veel stretch heeft en daardoor echt fijn zit!

Een hakken mens ben ik niet. Je zult me dan ook 9 van de 10 keer met een paar comfortabele sneakers zien. Hakken vind ik wel ontzettend mooi staan, maar toch maak je mij blijer met sneakers. De schoenen die ik nu draag zijn van Woden. En door de kurk zool kan ik hier echt uren comfortabel op lopen! En zeg nou zelf, dat licht grijze kleurtje schreeuwt toch SPRING!

Ik ben enorm benieuwd wat jullie van mijn Spring inspired outfit vinden. Laat je het even weten in de comments?

Handtekening Jamey