De Vitamin C lijn van The Body Shop bestond natuurlijk al langer en nu is deze wat vernieuwd. Sommige producten zijn hetzelfde of hebben een nieuwe verpakking. Vandaag gaan we het hebben over drie toppers binnen deze lijn voor een stralende huid, namelijk de cleanser, het serum en de moisturiser.

The Body Shop Vitamin C Cleanser

Vitamine C staat erom bekend om de huid lekker op te peppen en die heerlijke mooie en natuurlijke glow terug te krijgen. Deze speciale cleanser bevat ook die lekkere vitamine C in de vorm van camu camu-bessen. Deze vormen een natuurlijke bron van de geweldige beauty vitamine. De cleanser is overigens niet zomaar een cleanser, maar hij bevat kleine korrels die je huid meteen goed voorzien van een fijne en milde scrub. Je kunt hem met een gerust hart dagelijks gebruiken en hij reinigt hiermee de huid en verwijdert dode huidcellen in één enkele stap. Ideaal voor wie niet zoveel tijd heeft, maar wel een goede huidverzorging wilt. De cleanser komt in een tube met een inhoud van 100 ml. en kost €19,-.

The Body Shop Vitamin C Serum

Na het reinigen is het de beurt aan het serum. Een serum vormt een extra stapje binnen je huidverzorgingsroutine en is daarom onmisbaar wanneer je die mooie glow weer terug wilt op je huid. Het serum komt in een glazen flacon met pipetje, waardoor je heel gedoseerd kunt werken. Met name voor serums als dit is dat fijn, want de textuur is best vloeibaar en je hebt maar enkele druppeltjes nodig per toepassing. Het voelt heel licht aan op de huid, als een soort water, en trekt daardoor ook heel snel in. Fijn is dat het geen plakkerig of vet laagje achterlaat. Sterker nog…je voelt het helemaal niet zitten. Ideaal! Een flacon van 30 ml. kost €28,-.

The Body Shop Vitamin C Moisturiser

Tot slot is het de beurt aan de Moisturiser. Deze crème gebruik je als laatste stap binnen je huidverzorgingsroutine en is heel fijn om die mooie glow mee in te sluiten. De crème bevat ook weer de nodige dosis vitamine C uit de eerder genoemde bessen en regenereert de huid. Hij laat hem stralen, maar om het beste resultaat te bereiken moet je het wel elke dag smeren, een paar weken lang. De crème trekt ook weer goed in en laat de huid lekker zacht aanvoelen. Helemaal top!

Deze drie producten uit de Vitamin C lijn van The Body Shop koop je in hun winkels of bestel op online op www.thebodyshop.nl.