Ken jij het Duitse verlichtingsmerk Occhio al? Het mooie designmerk bestaat al sinds 1999 en biedt een extreem mooie collectie aan verlichting. In de zomer hebben we er niet zo bij stilgestaan, maar nu het najaar weer voor de deur staat wordt verlichting weer erg belangrijk. Ben jij dus op zoek naar nieuwe verlichting voor in huis? Lees dan zeker verder, want wij geven onze favorieten van dit mooie merk!

Occhio

Occhio is een supermooi designmerk als het gaat om verlichting. Het komt oorspronkelijk uit Duitsland en biedt mooie oplossingen voor meer licht in huis. Nu we de herfst in gaan en de dagen al langzaam wat korter worden en het al eerder avond wordt, is verlichting onmisbaar. Wist je trouwens dat verlichting heel erg onderschat wordt? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zomaar een lamp op te hangen uit praktisch oogpunt, maar wanneer je het echt goed wilt doen kost het een boel denkwerk en research.


Vloerlamp

Occhio is de oplossing voor jouw verlichtingsprobleem, want het merk biedt uitzonderlijke lichtkwaliteit met veel gebruiksplezier waar ook je ogen blij van worden. Het ziet er namelijk onwijs mooi en sophisticated uit. Groot favoriet is bijvoorbeeld de Sento Lettura vloerlamp. Doordat de poot schuin staat is hij ideaal om in een leeshoekje te plaatsen voor wat meer licht. Hij komt in verschillende uitvoeringen, waarvan wij de zwart met goud het mooist vinden.


Hanglampen

Voor boven de eettafel is het tof om een Occhio hanglamp te hebben. Ze geven lekker goed licht wanneer je aan het diner gaat, maar ook wanneer je een hobby aan de eetkamertafel uitoefent. Daarnaast zijn het ware juweeltjes om op te hangen en pimpen ze je interieur in een mum van tijd op. Het merk staat bekend om de ronde, maar ook strakke vormen. Design ten top als je het ons vraagt! Onze favoriet in de hanglampen serie is de Mito Linear en de Occhio Mito Sospeso hanglamp!

Het mag wel duidelijk zijn dat wanneer je op zoek bent naar nieuwe verlichting in huis je zeker dit merk moet onthouden. Het doet het geweldig in een industriële inrichting, maar staat ook heel tof in een modern huis. Gelukkig zijn de woontrends tegenwoordig heel divers en kunnen er allerlei combinaties moeiteloos gemaakt worden, waardoor het in veel gevallen altijd wel past! Welke lamp van Occhio zou jij graag in huis willen hebben? Ga je voor een hanglamp, of misschien wel een vloerlamp? Of kies je voor een wandlamp? Want ook hierin is lekker wat keuze!