Tubbler Opblaasbaar Ligbad

Ik ben zo enthousiast en tegelijk heel blij dat ik de Tubble opblaasbaar ligbad mocht testen en ook nog eens 2 mag weggeven! Zoals jullie weten ben ik afgelopen zomer verhuisd naar een huurwoning. Helaas geen bad iets wat vooral door mijn 6-jarige dochter gelijk gemist werd. Daar is sinds deze week verandering in gekomen door de Tubble ligbad. Hij is ruimtebesparend en comfortabel. Hou jij net als ik van een heerlijk ontspannen bad maar heb je die nog niet, lees gauw verder hoe je kans maakt!

Tubbler Opblaasbaar Ligbad

Tubbler Opblaasbaar Ligbad

Over Tubble Opblaasbaar Ligbad

Ik ontving de Tubble Royale in de kleur taupe. Deze set heeft alles wat jij nodig heb voor een heerlijke badsessie. Het bad word geleverd in een stevig kartonnen doos. Daarin zit een grote opbergzak met het bad daarin. Deze kan je hergebruiken mocht je het ligbad voor een langere tijd niet gebruiken.

De Tubble is te gebruiken in de meeste badkamers en is zeer makkelijk in gebruik. Binnen een kleine 2 minuten is het bad klaar voor gebruik. Het bad heeft een afmeting van 158 cm bij 78 cm. Het bad is gemaakt van dezelfde dikte als PVC. Door de flexibele randen, zachte ondergrond en het geïntegreerde hoofdkussen ligt het lekkerder dan een gewoon bad.

De inhoud

  • Tubble Opblaasbaar Ligbad
  • Elektrische pomp
  • Afvoerslang 120cm
  • Gebruiksaanwijzing
  • Kit om een eventueel lek te repareren

 

Het bad is voorzien van een geïntegreerde hoofdsteun en bekerhouder. Zo kan je heerlijk ontspannen genieten onder het genot van een drankje. Het bad is geschikt voor alle badproducten zoals; bruisballen, badzout, badolie en badschuim. De aanbevolen watertemperatuur voor het bad is 45 °C  mocht je willen kan je hierin ook een ijsbad maken brrr.

Het bad is voorzien van een dichtritsbare bovenkant zo blijft je de warmte behouden. Zeker als je besluit om in bad een Netflix serie te kijken is het ideaal. Het water koelt minder snel af en je blijft lekker warm

Nadat je klaar bent kan je door middel van de stop die in het bad zit en de afvoerslang gemakkelijk en snel weer het bad leeg laten lopen. Het bad kan je vervolgens na drogen met een handdoek. Wil je het bad goed schoonmaken gebruik hiervoor dan wasmiddel en geen chemische schoonmaakmiddelen.

Gebruik je het bad regelmatig dan kan je hem natuurlijk laten staan. Maar mocht je hem een langere tijd niet gaan gebruiken kan je hem weer makkelijk leeg laten lopen en al netjes opgevouwen in zak doen en bewaren. Hij neemt niet veel ruimte in en is dus goed op te bergen.

Zowel ik als mijn dochter zijn verkocht aan dit bad en wij gaan hier nog veel plezier aan beleven. In de zomer zou hij zelfs bij ons op het balkon kunnen. Onze badkamer is niet heel groot maar hij past precies en zit heerlijk.

Zoals ik in het begin al zei ik mag 2 Tubble Opblaasbaar Ligbaden weggeven t.w.v. €199,00 (momenteel te koop voor €139,00)

Hoe maak je kans!

Volg Lonneke op Instagram

Volg Jamey op Instagram

Volg Tubble #LetsTubble op Instagram

Laat een comment achter op de instagram post bij Lonneke dat je mee doet!

Deelnemen kan tot 19 december. Daarna ontvangen de winnaars via Instagram een berichtje van mij.

Ik zou het leuk vinden als je mee doet, heel veel succes!

Tubble Opblaasbaar Ligbad
Tubble Opblaasbaar Ligbad