Een ding die ik heb geleerd van Danielle tijdens mijn interview met haar is te houden van je lichaam. Of je nou dik of dun bent, je leeft maar 1 keer. Tijd om je body te showen dus in de badmodetrends van 2016. Ik laat je mijn Top 8 Beach Outfits zien. Kijk je mee?

Ik ben zelf best onzeker over mijn eigen lichaam. Ik ben curvy en voel me niet meer lekker in mijn eigen velletje. Daarom ben ik ook onlangs begonnen aan mijn PowerSlim avontuur. Dit is een super dieet met volledige begeleiding van je coach. Ik heb nu 4 dagen achter de rug en man wat ben ik enthousiast tot nu toe! Maar hier zal ik jullie volgende week na mijn eerste weegmoment meer over vertellen. Met het oog op een slankere en vooral gezondere ik ben ik alvast gaan kijken naar wat leuke badkleding, voor zowel de wat vollere vrouw als ik maar ook voor de “normale” maat vrouw! Zullen we eens kijken wat ik allemaal tegen kwam?

14335106

Aan Bikini’s geen gebrek! Leuke prints, felle kleurtjes maar ook de wat neutralere kleuren zie je dit zomer seizoen terug. Voor de dame met wat meer borst zou ik zelf voor deze halter bikini gaan. Deze top ziet er mooi “ruim” uit en bedekt dus netjes je borsten en ziet er ook nog eens stevig uit.

15900690

14129262

Natuurlijk kan je ook gaan voor een mooie Bandeau Bikini. Zo weet je zeker dat je geen witte bandjes hebt staan na een dagje zonnen. Het nadeel van deze bikini’s vind ik wel dat ze bij mij niet zo mooi blijven zitten. Daar heb ik denk ik dan toch te grote borsten voor.

15894875

Ook vind ik de Tankini erg leuk. Dames die last van stretch marks hebben weten precies waarom. Ze bedekken de buik mooi, en toch ziet het er sierlijk en vrouwelijk uit.

Beach outfits 15520532

Mocht je van de Tankini houden kan je natuurlijk ook voor een super hip badpak model gaan. Maar goed, daar moet je natuurlijk wel van houden.

Beach outfits 8592190

Na het zwemmen vind ik het ook wel erg lekker om even mezelf te bedekken. En om nou in een niet zo charmante handdoek gewikkeld te zitten zie ik niet zitten dus neem ik meestal een leuke jumpsuit mee. Een jumpsuit is niet alleen leuk om je mee te bedekken na het zwemmen maar ook super fijn als je bijvoorbeeld nog even een terrasje gaat pakken of een hapje gaat eten aan het strand. Slippertjes er onder en klaar is kees!

Beach outfits 8994452

Beach outfits 11034847

En mocht een jumpsuit niets voor je zijn kan je altijd nog voor een fijne harembroek gaan met een leuk topje! Zelf vind ik dit echt een heerlijke outfit om lekker in te relaxen. Je kunt het ook erg leuk stylen met bijvoorbeeld een mooie strandhoed of een leuke bloem in je haar.

Mocht je trouwens nog opzoek zijn naar een Beach Outfit kijk dan even bij OTTO. Ze hebben nu namelijk 20% korting op alle beach mode!

Dit waren mijn Top 8 Beach Outfits. Welke Beach outfit spreekt jou het meeste aan?

Nieuwehandtekening

De afbeeldingen zijn van OTTO B.V.