Vandaag begin ik aan mijn PowerSlim avontuur! Na een hoop pogingen om af te vallen werd het voor mij tijd om eens een wat meer drastische maatregelen te nemen. Benieuwd wat ik precies de aankomende maanden ga doen? Lees dan verder.

Ik heb al een aantal verschillende diëten geprobeerd te volgen, maar helaas allemaal zonder succes. En hoewel ik blij ben met mijn curves schrok ik wel toen ik hoorde dat ik een vet percentage heb van maar liefst 45%! En dat komt vast niet van mijn gezonde levensstijl (alles wat kant en klaar is, sapjes, en snoeperij). Tijd om daar eens een gezonde omslag in te maken!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

PowerSlim

Nou zijn er miljoenen diëten, maar ik heb gekozen voor PowerSlim. Waarom? Omdat Powerslim een dieet is dat er voor zorgt dat je niet alleen afvalt, maar ook je streefgewicht behoud! Dat jo-jo effect ken ik nu wel, en geloof me daar word je niet echt gemotiveerd van. PowerSlim is ontwikkelt door diëtisten en is volledig begeleid. Dat wil zeggen dat ik elke week op bezoek ga bij mijn coach Monique. Monique is een gediplomeerde voedingscoach die mij helpt om mijn streefgewicht te gaan behalen. Samen kijken we naar mijn voedingspatroon, en meten we elke week de behaalde resultaten. Monique is eigenlijk een soort stok achter de deur voor mij. vandaag start ik met Fase 1.

PowerSlim 1

Fase 1: afvallen

In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van Power Slim per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies.

Fase 2: bereik je streefgewicht

In de overgangsfase bereik je je streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. Je Power Slim voedingscoach leert je wat de goede keuzes en hoeveelheden zijn .

Fase 3: voorkomen jojo effect

Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat de voedingscoach je nog niet los. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te stabiliseren en te leren behouden. Je neemt alleen nog de tussendoortjes van Power Slim. Bij een groot gewichtsverlies blijf je voor minimaal een jaar onder begeleiding van je Power Slim voedingscoach. Zo helpen we je terugvallen te voorkomen.

Klik hier voor meer informatie over PowerSlim.

PowerSlim SAMSUNG PICTURES

Kortom, PowerSlim en ik gaan er samen voor zorgen dat ik 15KG ga afvallen! Natuurlijk zal ik een hoop dingen gaan leren. Want eerlijk is eerlijk, koken doe ik normaal nooit! Bram is bij ons de chef. Maar daar gaat nou verandering in komen!

PowerSlim box

Ik ga jullie de aankomende maanden wekelijks meenemen in mijn PowerSlim avontuur, zowel de ups en downs, lekkere recepten maar ook naar mijn weegmomenten. Hopelijk inspireert dit nog veel meer mensen om ook een gezonde levensstijl aan te gaan!

Heb jij ook wel eens een dieet gevolgd? En heeft dit je geholpen?

Nieuwehandtekening