papa bbq

Net als moederdag is vaderdag toch wel een dingetje bij ons. Nou kun je saai alleen even op bezoek gaan en het verplichte nummertje opvoeren, maar er zijn natuurlijk ook veel leukere dingen te doen. Lees je mee?

Het is af en toe al lastig zat om een vaderdag cadeau te vinden. Daarom kijk ik altijd naar dingetjes die we samen kunnen doen, of cadeautjes waar mijn paps ook wat aan heeft. Zoals de auto even wassen voor hem, of een lekker BBQ organiseren. Zo maken we er beide een gezellig dagje van! Ik laat je vandaag een aantal ideeën lezen.

papa carwash

Papa’s auto poetsen

Hier maak ik mijn pap nou echt blij mee. Hij is sinds de nieuwe auto er is zo zuinig op zijn mooie witte bolide. Die moet dus natuurlijk wel met regelmaat gepoetst worden! Geen zin om zelf te staan poetsen? Geef je je paps toch gewoon een leuk poets kitje.

papa jeu de boules

Een gezellig potje jeu de boules

of een ander leuk outdoor spelletje. Jeu de boules is voor ons wel bekend terrein. Wij speelden samen met opa vroeger eindeloos potjes op de camping. Gek genoeg wint hij nog steeds.. Maar ja, wat is er nou gezellig dan een portie jeugdsentiment naar boven halen.

papa bbq

En daarna een heerlijke BBQ!

En als je nou nog geen cadeau gevonden hebt kun je hem altijd een leuke BBQ set cadeau geven! Een echte man is bijna niet weg te krijgen bij de BBQ, zo ook mijn pap. Een portie zelf geregen saté, een lekkere salade en nog wat extra lapjes vlees en mijn pap is zo blij als een kind! (En wij smullen lekker mee hihi!) Kijk overigens eens op deze link voor lekkere BBQ recepten.

Voor mijn paps zou dit denk ik een prima vaderdagen zijn. Maar er zijn natuurlijk nog zo veel leuke dingen die je kan verzinnen om te doen. Mocht je nou nog geen cadeau voor hem hebben, denk dan ook eens out of the box! Bijvoorbeeld een leuke zelfgemaakte coupon die hij kan inwisselen voor een autopoets beurt, een lekker lunch of iets anders.

Wat voor iets leuks ga jij voor je papa doen?

Nieuwehandtekening