Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar ik heb een enorme zwakte voor Matte en liquid lipsticks. Ik was dus ook enorm blij toen ik las dat er weer nieuwe kleuren van de MUA Luxe Velvet Lip Lacquers aankwamen! Vandaag laat ik jullie 3 van de nieuwste kleuren zien. Kijk je mee?

In Beautyland zijn de Luxe Velvet Lip Lacquers van MUA ook al erg geliefd. Zeker sinds er steeds meer mooie kleuren bij komen! In totaal brengt MUA 6 nieuwe kleuren uit. Transquility, Zest, Vivacity, Moxie, Reckless en Kooky. Ik zal er vandaag 3 laten zien. Kijk je mee?

Luxe Velvet Lip Lacquers 1

Kooky

Kooky is echt een heftig kleurtje en geeft een super dekking. De knal paarse kleur is niet helemaal mijn ding, maar ik ken ook zat dames die deze kleur zouden rocken! Hij droogt snel en blijft ook echt mega goed zitten. Met een gewoon doekje met water kreeg ik hem er in ieder geval niet af!

Luxe Velvet Lip Lacquers 2

Transquility

Een super zachte nude kleur. Helaas voor mij net te licht vind ik zelf. Ook deze dekt prima. Wel iets minder als de kleur Kooky, maar nog steeds wel erg mooi.

Luxe Velvet Lip Lacquers 3

Moxie

En de laatste kleur die ik jullie wil laten zien is Moxie. Moxie is een mooie roze/rode kleur die wat mij betreft perfect is voor de zomer. Van de drie kleuren die ik heb laten zien is dit wel de enige waarbij ik een beetje last kreeg van een droge lippen gevoel. Wellicht komt dit omdat ik er al 2 heb getest en ze er elke keer heb afgeboend, maar het was niet heel prettig.

Luxe Velvet Lip Lacquers 4

 

Het mooie aan de producten van MUA is dat ze bijna niets kosten. Een Luxe Velvet Lip Lacquers kost maar €4,99 per stuk en zijn tegenwoordig vol op verkrijgbaar bij de Kruidvat. De kleuren blijven enorm goed zitten, ze dekken prima en het zijn lekker opvallende kleuren. Hou je hier van dan zijn ze wat mij betreft echte aanraders!

Welke kleur vind jij het mooist staan?

Nieuwehandtekening