Lipsticks, ik kan er geen genoeg van krijgen! Matte, glossy, donker of licht ik heb ze allemaal. Maar van het merk Golden Rose had ik alleen maar gehoord. Tijd om eens 3 verschillende lipsticks van 1 merk te testen! Kijk je mee?

Golden Rose 1

Ultra rich color lipstick 54 – €7,95
Aan de naam te zien zou dit een “rijke” lipstick moeten zijn. Dat kan verzorgend, gepigmenteerd of nog veel meer andere dingen betekenen. Tijd om eens te testen. De lipstick voelt gelijk al heel zacht en romig aan. Het is echt hét perfect roze kleurtje voor dagelijks gebruik al zeg ik het zelf. Wat ook nog wel leuk is om te weten is dat deze Ultra Rich Color lipstick ook vitamine E bevat en een prachtig zacht glansje achterlaat.

Golden Rose 2

Golden Rose 3

Velvet matte lipstick 08 – €8,95
Ik keek er echt enorm naar uit om deze Velvet Matte lipstick te testen! En wauw wat was dat het wachten waard zeg! De kleur 08 is een mega felle roze tint. Hij dekt ook echt ontzettend goed, 1 keer over je lippen heen en je lippen zijn gelijk perfect gedekt. De lipstick voelt niet droog aan en blijft ook erg lang zitten. Ondanks de heftige kleur is dit echt een geweldige lipstick waar ik er zeker weten meer van ga kopen!

Golden Rose 4

Golden Rose 5

Matte lipstick crayon 08 – €9,95
En last but not least de Matte Lipstick Crayon. Deze ziet er uit als een lip pencil alleen wat groter. De kleur 08 is in dit geval een mooie donkere kersen kleur. De lipstick geeft een heel mooi matte effect en brengt heel makkelijk aan door de dunne crayon vorm. Daarnaast blijft de lipstick crayon ook erg goed zitten. Ondanks dat hij wat donkerder is dan de meeste lipsticks die ik graag draag vind ik dit wel een kleur die ik erg goed kan hebben, ook voor dagelijks gebruik.

Golden Rose 5

Nou willen jullie vast weten welke mijn favoriet is. Dat is echt lastig! Want ze hebben allemaal iets wat ik mooi of fijn vind. Zo vind ik het kleurtje van de Ultra Rich Color lipstick prachtig, maar het velvet effect en de dekking van de Velvet Matte Lipstick om nog maar niet te spreken over de vorm/verpakking van de Matte Crayon. Lastige keuze dus! Wat ik wel kan zeggen is dat Golden Rose mij absoluut verrast heeft. De prijs is prima en de kwaliteit geweldig! Wat wil je nog meer?!

Golden Rose 7

De 3 lipsticks die ik getest heb zijn allemaal te koop bij de Golden Rose Shop. Daarnaast heeft Golden Rose nog een veel groter assortiment met producten dus neem zeker eens een kijkje!

Ken jij het merk Golden Rose al?

Nieuwehandtekening