Inmiddels is ons kleine meisje alweer ruim 2 maanden. En nog steeds krijgen we lieve berichtjes over hoe leuk ons geboortekaartje was! Vandaag deel ik mijn tips voor het uitzoeken van het perfecte geboortekaartje en geef ik ook nog €40 shoptegoed weg!

Verwachten jullie een kindje? Als je baby geboren is, wil je dat het liefste aan de hele wereld laten weten. In de praktijk werkt dat anders. Je stuurt vooral geboortekaartjes aan je familie, vrienden, collega’s en kennissen. Als je dan net als ik een twijfelaar bent, is het wel lastig om een keuze te maken. Ook al is je partner erbij en wat sneller tevreden. Je wilt toch het aller-aller-allerleukste geboortekaartje uitkiezen. Daarom hier wat tips die ons ook hebben geholpen.

Start je zoektocht online

Als je naar een drukker toestapt, is de keuze  beperkter dan wanneer je online zoekt naar  geboortekaartjes. Dat is wat wij tenminste hebben ondervonden. Ga er dus goed voor zitten en begin met je speurtocht naar het perfecte geboortekaartje. Online zijn er echt veel aanbieders, maar wij zijn uiteindelijk bij Kaartje2go terechtgekomen. Hier vind je allerlei kaartjes en is er een speciale afdeling met kaartjes voor de geboorte van je kindje. Dat wij hier zijn uitgekomen, komt doordat ze een hele leuke hippe en trendy collectie hebben.

Beperk jezelf naar 1 stijl

Door vooraf een keuze te maken voor een stijl maak je het jezelf makkelijker. Er zijn namelijk zo veel keuzes die je moet maken, eentje minder maakt het dan al wat meer behapbaar. Stel je zelf ook wat vragen, wil je een foto op de kaart, tierelantijntjes? of juist een hele strakke basic kaart? Bij Kaartje2go heb je in ieder geval genoeg keuze en kun je ook heel makkelijk een proefpakketje bestellen.

Uitgerekende datum campagne

Durf jij de gok te wagen? Dan kun je bij Kaartje2go je uitgerekende datum doorgeven. Beval je daadwerkelijk op die dag? Dan krijg je je geboortekaartjes gratis! Noé kwam een paar dagen eerder, dus helaas heb ik niet gewonnen. Maar wie weet jij wel? Niet bevallen op de uitgerekende datum? Dan krijg je sowieso 10% korting op je geboortekaartjes bestelling.

Win je geboortekaartjes ter waarde van €40!

Ik heb nog eens super leuk nieuws! Ben jij in verwachting? Of wil je iemand anders blij maken met geboortekaartjes ter waarde van €40? Doe dan mee aan de winactie.

GESLOTEN

 

Handtekening Jamey

Geboortekaartje