Etos Take Care of Your Hair

De Etos Friends box staat deze maand in het teken van het haar. De box is special samengesteld met producten voor mijn haartype, dat is stijl, dun en soms pluizig. Ik heb  de producten meerdere keren gebruikt nu en vandaag vertel ik jullie mijn bevindingen over de Etos “Take Care of Your Hair box”!

Etos Take Care of Your Hair

Over de Etos Take Care of Your Hair

De maart box is bijzonder omdat de haar producten special geselecteerd zijn voor mijn haartype. Mijn haartype is niet altijd even makkelijk en goede verzorging is een must omdat ik mijn haar regelmatig laat verven bij de kapper en zelf ook dagelijks föhn en mijn haar behandel met een stijltang.

Ik ontving de volgende producten:

 • Etos Repair Shampoo
 • Etos Repair Condioner
 • Etos Oil & Care

De complete Etos haarlijn bestaat uit:

 • Etos Anti-klit Spray
 • Etos Caffeine Shampoo
 • Etos Color Shampoo
 • Etos Oil & Care Condioner
 • Etos Oil & Care Serum
 • Etos Oil & Care Shampoo
 • Etos Repair Condioner
 • Etos Repair Masker
 • Etos Repair Shampoo
 • Etos Silver Shampoo
 • Etos Color Condioner
 • Etos Perfect Curl Cream

Etos Take Care of Your Hair

Etos Repair Shampoo

De Etos Repair Shampoo hersteld beschadig en droog haar. De grote boosdoener bij mij is het kleuren en de hitte die ik dagelijks gebruik op mijn haar. De Shampoo zit vol met voedende natuurlijke kreatine en provitamine B5 wat je haar sterker, glanzend en sterker maakt. De proteïne die in de Repair-lijn verwerkt is gaat het breken van je haar tegen.

Ik breng een kleine hoeveelheid aan op nat haar en masseer het goed in. Het gaat heel licht schuimen en de geur is verfrissend en niet te overheersend. Daarna goed uitspoel. Mijn haar voelt schoon aan en ruikt heerlijk fris. Maar ik merk wel dat voor een goed resultaat en wat minder stugheid ik wel echt de aanvullende Repair Conditioner nodig heb. Ook is een nog een masker verkrijgbaar uit de Repair- lijn en die wil ik aanvullend zeker nog bij halen!

Etos Repair Shampoo is verkrijgbaar bij Etos voor €1,99

Etos Take Care of Your Hair

Etos Repair Conditioner

De Etos Repair Conditioner herstelt beschadigd en droog haar. De ingrediënten zijn bijna gelijk aan die van de Repair Shampoo. De Conditioner voedt het haar tot in de puntjes en ik zie daar ook bij mezelf zichtbaar resultaat van!

Ik verdeel de Repair Conditioner gelijkmatig over mijn gewassen haar en laat het vervolgens enkele minuten intrekken. Daarna goed uitspoelen. Tijdens het uitspoelen voel je gelijk hoe zacht en gevoed het haar is. De Repair Conditioner zorgt er voor dat er helemaal geen klitten meer zijn in mijn haren en ik het gemakkelijk kan kammen.

Etos Repair Conditioner is verkrijgbaar bij Etos voor €1,99

Etos Take Care of Your Hair

Etos Take Care of Your Hair

Etos Oil & Care Serum

Voor een optimale conditie van het haar is dit heerlijke Etos Oil & Care Serum. Het serum beschermt het droge haar zowel voor als na het stijlen en voorkomt dat het haar gaat pluizen. Het serum is verrijkt met arganolie en biedt intensieve verzorging aan zonder het haar vettig te maken en zwaar aanvoelt. Ik breng het serum sowieso aan voordat ik mijn haar ga stijlen om het ergste pluizen al tegen te gaan en mijn haar ook direct te beschermen. Mocht het na het stijlen nog nodig zijn (vaak niet) dan gebruik ik nog een kleine hoeveelheid.

Voor half lang haar zoals ik heb je aan 1 pompje ruim voelde product, te veel product kan er anders wek voor zorgen dat je haar vettig eruit gaat zien. Als ik het serum gebruik dan doe ik dat het op droog haar, zo kan ik beter zien hoeveel ik nodig heb.Etos Oil & Care Serum zorgt ervoor dat mijn haar zacht is, glanst en niet pluist.

Etos Oil & Care Serum is verkrijgbaar bij Etos voor €2,49

Etos Take Care of Your Hair

Etos Take Care of Your Hair

Etos Volume & Quick Dry Borstel

De Etos Volume & Quick Dry Bostel zorgt ervoor dat tijdens het fönhen je haar sneller droogt en extra volume geeft, ook werk de borstel goed om droog haar. Ik borstel mijn haar altijd als het nog nat is en laat het vaak dan aan de lucht drogen of ik moet haast hebben dan pas ik wel de föhn erbij. De bostel ligt fijn in de hand en door de plastic knopjes beschadigd het haar niet.

Etos Volume & Quick Dry Borstel is verkrijgbaar bij Etos

Etos Take Care of Your Hair

Etos Giftcar

Als klap op de vuurpijl van deze mooie maart box van Etos kregen we ook nog een giftcard cadeau t.w.v. €15,00. Inmiddels heb ik deze al uitgegeven bij de Etos. Een hele leuke attente attentie van Etos wat zeer gewaardeerd word!

Etos Take Care of Your Hair

Conclusie is dat de haar producten heel goed werken voor mijn haartype. Onlangs was ik zelf bij de kapper en zei dat mijn haar in zulke goede conditie is ook een vriendin zei het mij vorige week. Het resultaat is zowel voor mezelf als voor buitenstaanders dus zichtbaar. Dit bewijst maar weer dat goede producten niet duur hoeven te zijn, probeer het zelf eens!

Ben jij al bekend met de haarproducten van Etos?

hairpieces for men