Een lip Lacquer die met één laagje mooi dekt, een geweldige glans heeft en ook nog eens goed blijft zitten. Ik heb het over de Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer. Ik laat jullie graag drie van mijn favoriete kleuren zien. Lees je mee?

Het is maar een klein glosje, het lijkt zelfs een beetje op een flesje nagellak. Maar laat je door het uiterlijk niet afleiden want het pigment van deze lip lacquer is echt fenomenaal! Vandaag laat ik jullie twee roze en een prachtige nude tint zien.

Go-Go Pop

Dit is een felle knal kleur. Persoonlijk vind ik dit echt een top kleur voor de zomer. Slechts 1 laagje is er nodig om een mooie dekkende lip te krijgen. Ik hou er wel van!

Sweetie Pop

Sweetie Pop is een iets zachtere kleur vergeleken met Go-Go Pop. Een zachtroze tint die ik zelf echt voor dagelijks gebruik zo pakken. Ook deze dekt in één keer.

Cocoa Pop

Zoals ik al vertelde heb ik ook een mooie nude tint. Deze dekt net als de andere twee kleuren ook erg goed. Zelf heb ik wel twee laagjes gedaan omdat ik dit net iets intenser qua kleur vond.

De kleuren blijven erg goed zitten gedurende de dag (tenminste, voor een gloss). Na een paar uur werk je het makkelijk bij. Wat ik ook wel erg fijn vind is dat je het er met een wattenschijfje zo weer afhaalt zonder te moeten boenen om de restjes van je lippen af te halen. Ik was wel een beetje bang dat de lip lacquer erg plakkerig zou zijn, maar dit is gelukkig helemaal niet zo.

De Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer zijn onder andere te koop bij Douglas en zijn nu ook nog eens in de aanbieding voor €17,60 per stuk.

Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Handtekening Jamey