Een all black outfit, maar toch net even iets anders. Benieuwd naar de outfit die ik heb samengesteld? Lees dan snel verder!

Samen met Judith ben zijn we na de Huishoudbeurs even wezen shooten. Ik had namelijk mijn nieuwe sneakers van Woden aan getrokken (best een risico trouwens, nieuwe schoenen en de Huishoudbeurs op…). Nou is de rest van de outfit niet “nieuw” maar persoonlijk vond ik het wel een leuk setje om toch even op de foto te laten zetten door Judith.

Zoals ik al zei draag ik hier mijn nieuwe Woden sneakers. Ik heb al een paar grijze sneakers van Woden en wat zitten ze toch heerlijk! Het bijzondere aan de schoenen van Woden zijn de van kurk gemaakte zolen. Hierdoor voelen de schoenen enorm licht aan en lijkt het net of je op sloffen loopt. Het merk komt uit Scandinavië en dat zie je (vind ik) ook echt terug in de designs.

De sneakers die ik heb ontvangen heten YDUN Animal Leopard. Een zwarte leopard print met hier en daar een lak detail. Ondanks dat ik normaal echt geen lak op mijn schoenen zou dragen vind ik dit wel heel erg tof staan.

Verder draag ik een simpele zwarte top, een lekker stretch spijkerbroek van Expresso (toevallig de enige die echt lekker zit op dit moment). En verder draag ik een zwart vestje van Elvi. Wellicht kun je hem nog herinneren? Ik heb er al eens foto’s van gedeeld op instagram.

Qua accessoires heb ik gekozen voor mijn heerlijk zoete roze tasje van Ted Baker. De vorige keer liep ik met een hele grote tas over de beurs en dat was geen succes. Daarom besloot ik dit keer een lekker klein tasje mee te nemen puur voor wat geld en mijn telefoon. Om het helemaal af te maken koos ik er voor om ook nog een ketting van mijn favoriete merk Bronzallure om te doen. Het is een vrij simpele look, maar ik vond het prima voor een dagje huishoudbeurs!

Wat vind je van mijn sneakers van Woden?

Handtekening Jamey