Zwangerschap shoppen oversized

Tijdens een zwangerschap shoppen kan lastig zijn. Vooral als je alles wat je shopt ook nog lang na je zwangerschap wilt gebruiken. Toch is het heel makkelijk mogelijk! In dit artikel deel ik een aantal tips.

Shop oversized

Oversized shirts en truien hoeven helemaal niet alleen voor tijdens de zwangerschap te zijn. Ze passen in iedere stijl en staan vaak ook na je zwangerschap erg leuk. Een bijkomend voordeel, na je zwangerschap ben je niet gelijk weer in shape en daarom zitten wijdere truien vaak nog net even wat lekkerder dan strak aansluitende dingen. Ik scoorde eerder al een paar hele leuke items in de sandwich sale. 

Ook aansluitend kan prima!

Wie denkt dat aansluitende jurkjes alleen kan shoppen wanneer je niet zwanger bent heeft het mis. Tijdens je zwangerschap staan ze namelijk echt prachtig. Je buik komt veel mooier uit en accentueert je zwangerschap juist! Let wel op dat je bij aansluitende jurkjes kiest voor een wat langer model. Zo past je buik er mooi in en kan je hem ook nadien nog mooi dragen.

Met een mooi vest kan je ook nooit mis gaan. Voel je je toch wat onzeker over dat aansluitende jurkje, shop er dan gewoon een mooi lang vest bij. Deze is niet alleen mooi over een jurk, maar ook ideaal voor wanneer je het fris hebt of straks na je zwangerschap!

Strakke jurk zwanger

Toch ook investeren in een goede legging!

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je hele zwangerschap in mooie zwangerschapsjeans te lopen. Maar veel vrouwen gaan toch voor de jurkjes en tuniekjes. Investeren in een goede zwangerschapslegging is dan ook écht geen overbodige luxe. En als je ze in de actie tegenkomt heb je helemaal mazzel, want zo duur hoeft het dan niet eens te zijn! 

Tip! Mijn favorieten haal ik zelf graag van de merken Noppies en Mamalicious.

Tijdens je zwangerschap shoppen kan dus prima! Op zoek naar meer inspiratie, neem dan eens een kijkje op mijn Instagram of deze pagina. Wil je je eigen creaties laten zien? Tag mij dan vooral! Ook ik kan de inspiratie altijd gebruiken.