Stokke Tripp Trapp - Van newborn tot zelfstandig zitten!

Dat de Stokke Tripp Trapp dé stoel is voor kindjes van alle leeftijden is niet geheel onbekend. Bijna iedereen kent de stoelen wel en menig ouders hebben hem ook in huis staan. In dit artikel laat ik zien hoe onze kindjes er van geboorte tot bijna driejarige peuter er schik mee hebben.

Stokke_newborn_baby_manu

Newborn

Toen Manu net geboren was vonden we het fijn om hem toch dicht bij ons te hebben bijvoorbeeld wanneer we aan tafel bezig waren. Hij hoort immers bij het gezin! Wel zo gezellig als we hem dan toch lekker dicht bij ons kunnen zetten als we aan het eten zijn. Het fijne aan de newborn set is dat je hem makkelijk op de Tripp Trapp kan bevestigen en ook weer binnen no-time los kunt maken. Wat dat betreft is het ontwerp van de Stokke Tripp Trapp door Peter Opsvik echt fantastisch!

Stokke_newborn_manu

Lees tip! Zo kies je de perfecte kinderstoel!

Baby set

Zoals verwacht groeit onze kleine man flink door. Binnen een half jaar zagen we al dat de Newborn set te klein werd. Tijd om dus de Baby set op de Tripp Trapp te bevestigen. Hier kan hij zelf rechtop zitten. Ideaal voor wanneer hij zijn maaltijdje krijgt. Voor de Baby set zijn ook een hoop handige accessoires te krijgen zoals de zachte kussen set (zeker wanneer ze net leren zelfstandig zitten is dit heel comfortabel), een tafelblad, maar ook de opbergbak die je aan de achterkant van de Tripp Trapp kunt bevestigen. Zo heb je altijd je doekjes of slabbetje bij de hand!

stokke_baby_set_inlay

Zelfstandig zitten in de Stokke Tripp Trapp

Noé is inmiddels alweer zo groot dat ze volledig zelfstandig kan zitten op haar Tripp Trapp. Zo zie je maar dat de Tripp Trapp echt de stoel is die met je kindjes meegroeit! Mocht je een dametje hebben zoals wij die regelmatig met haar bord loopt te klieren,  dan kan de ezpz placemat een uitkomst zijn. Deze “plakt” aan de tafel vast waardoor ze hem tijdens het eten niet van tafel kan schuiven. Geloof mij, dit is écht een uitkomst wanneer ze zelf leren eten met bestek. Hieronder nog even een opsomming van alle handige accessoires. Wie weet heb je er wat aan!

– Tafelblad
– Opberg bak
– Kussen set
– ezpz placemat
– Munch set

stokke tripp trapp
Stokke Tripp Trapp – De stoel die met je meegroeit!

stokke tripp trap

De Stokke Tripp Trapp is met recht de populairste kinderstoel. Je kunt hem voor iedere leeftijd gebruiken. Zelfs ik als volwassene zou de stoel zo kunnen instellen zodat ik er op kan zitten. Ja, deze stoel gaat echt jaren mee en is dus absoluut de investering waard.

Welke kinderstoel hebben jullie staan?

Stokke Tripp Trapp