Items die je echt in huis wil hebben

Zoals jullie weten schrijf ik graag over interieur en nieuwe ontdekkingen. In dit blog wil ik jullie graag een aantal items laten zien die je echt wil hebben! Bijzondere items die je huis helemaal afmaken en waardoor jij een uniek interieur hebt. Lees je mee?

RS Barcelona speeltafels

Speeltafels denk je? Ja, echt, speeltafels! Het merk RS Barcelona heeft een design speeltafel ontworpen. RS Barcelona staat bekend om het intens genieten van het leven en het maken van geweldige herinneringen. De Design Speeltafels passen hier goed bij. Of je nu kiest voor een pooltafel of voetbaltafel, door het strakke design passen ze perfect in je interieur. Grote kans dat jouw huis voortaan de plek is voor de gezelligste borrelavondjes!

rs-voetbal-sfeer-6

Nu hoor ik de vrouw des huizes al denken, moet dat nou? Een speeltafel in huis terwijl ik zelf al mijn ruimte moet inleveren? Ja, why not! Rafael Rodríguez, de ontwerper van deze prachtige speeltafels heeft er over nagedacht. Zo’n tafel is niet alleen een genot voor je man of kids, maar ziet er ook nog eens super stylish uit. Dus ik kan oprecht zeggen dat de RS Barcelona RS2 Voetbaltafel een aanwinst voor je woning zal zijn!

Fritz Hansen Ikebana Vaas

Geef toe, deze Ikebana Vaas wil je toch hebben?! Sowieso zijn droogbloemen een echte trend dit seizoen, maar met deze handige vaas kan zelfs iedere niet-creatieveling een mooi boeket samen stellen. De vaas heeft handige gaatjes bovenop de glazen vaas. Zo kun je de hele bloem zien en kun je de bloemen er handig insteken. Gemakkelijk en stijlvol! Vind je het toch lastig om (droog)bloemen bij elkaar te matchen? Tegenwoordig kun je complete boeketjes halen bij de lokale bloemist of woonwinkel.

fritz-hansen-ikebana-vaas-sfeer-4

Vitra Eames Plastic Chair Rar Schommelstoel

Een hele mond vol, maar deze schommelstoel van Vitra is geweldig! Hij is ontworpen door de designers
Charles en Ray Eames, waarnaar de stoel ook is vernoemd. Dit model stoel zien we al veel als eetkamerstoelen, maar ook als schommelstoel is hij erg leuk. Een echte blikvanger! Tip: deze stoel kan ook erg leuk op een babykamer, handig voor de nachtvoedingen en fijn om ondertussen te kunnen schommelen. En daarnaast staat het natuurlijk ook heel gezellig!

Vitra Eames Plastic Chair Rar Schommelstoel

Genoeg inspiratie voor in huis weer! Welk artikel mag bij jou thuis niet ontbreken?