StokkeXplory_GoldLE_Seat-CarryCot_200109-03

Trouwe lezers zullen het vast wel weten: ik ben fan van Stokke! Ik vind het een prachtig merk voor baby’s en opgroeiende kinderen, met tijdloze designs en kwalitatieve producten. Ik ontving een leuk persbericht in mijn mailbox: de nieuwste Stokke Xplory Gold. Deze geweldige kinderwagen wil ik graag aan (aanstaande) ouders delen, dus lees gezellig mee.

Wat is de Xplory Gold?

De Xplory Gold is een nieuwe kinderwagen van Stokke, met een luxe uitstraling. De kinderwagen is zwart met gouden details. De kinderwagen is geïnspireerd op Scandinavische modetrends: chique en toch ingetogen. De kinderwagen heeft een tijdloze en elegante uitstraling, waar je veel plezier van zult hebben. Daarnaast zitten er ook bijpassende accessoires bij zoals een luiertas, Stokke Stroller Seat en reiswieg. De accessoires hebben allemaal dezelfde luxe uitstraling, waardoor het een prachtig geheel is. De Stokke Xplory Gold Limited Edition is te koop voor € 1.099,- (inclusief onderstel, zitje en luiertas). De reiswieg kan apart worden aangeschaft voor € 150,-. Let op: er zijn slechts 1.000 exemplaren beschikbaar!

StokkeXplory_GoldLE_Seat-CarryCot_200109-02

Stokke® Xplory® Gold Limited Edition.

Meer over de Stokke Xplory kinderwagens

De Xplory kinderwagens zijn al jaren favoriet onder vele ouders. Ik vertel je waarom:

  • Het zitje is in hoogte verstelbaar. Hierdoor kun je je kindje dichter bij je houden, terwijl je samen de wereld ontdekt.
  • Door de doordachte wendbaarheid is de kinderwagen erg makkelijk te besturen, zelfs met maar een hand.
  • Er zijn oneindige zitposities beschikbaar, wat ideaal is voor je opgroeiende kind. Hierdoor kun je de kinderwagen passend maken op de behoefte van je kindje.

Stokke Xplory Gold Limited Edition Product

De Stokke Xplory

Liever geen gouden details op je kinderwagen? Dan kun je kijken naar de normale Stokke Xplory. Deze is in vele kleuren beschikbaar, zoals: rood, antraciet, zwart, donkerblauw, lichtgrijs, roze en olijfgroen. Bezoek ook zeker babyzaak om de Stokke Xplory in het echt te zien en ervaren.

Wat vind jij van het design van de Stokke Xplory Gold?