GOODIEBOX Dutch Beauty Award

Ja! Eindelijk de eerste dag van de lente! Hopelijk kan de lente ons in deze tijden er een beetje doorheen helpen. Als we maar onthouden dat na regen ook de zon uiteindelijk weer gaat schijnen. Voor nu is het je vooral rustig houden. Voor de afleiding laat ik jullie vandaag de unboxing zien van de GOODIEBOX Dutch Beauty Award. Lees je mee?

GOODIEBOX Dutch Beauty Award

Over GOODIEBOX Dutch Beauty Award

Dit keer is de Goodiebox niet zomaar een box maar een Special Edition Box. Voor ons en door ons, want Goodiebox zal voor het eerst een eigen Goodiebox prijs uitreiken tijdens de Dutch Beauty Award. En wij kunnen kiezen welk product er de winnaar wordt.

De Dutch Beauty Award is een jaarlijkse prijsuitreiking vanuit een professionele jury. Wij kiezen dus gezamenlijk publieksprijs, namelijk één uit de Goodiebox Dutch Beauty Award.

De box bevat 6 producten en geef jouw favoriete product door t/m 1 april via www.goodiebox.nl/dba2020

GOODIEBOX Dutch Beauty Award

Karmameju HERO pH solution 02

Karmameju HERO pH solution 02 is een serumachtige formule dat de huidoppervlakte helpt herstellen. Het zorgt ervoor dat de pH-waarde van de huid hersteld en voorkomt verdere vochtverlies.

Ik breng hem zowel in de ochtend als in de avond aan, op een gereinigde huid. Ik neem dan ook mijn hals en declotte mee. Het serum voelt zacht en voedend aan.

Karmameju HERO pH solution 02 heeft een winkelwaarde van €27,00

GOODIEBOX Dutch Beauty Award

GOODIEBOX Dutch Beauty Award

Starskin – 100% Camellia Oil Mask,

Kom maar op met een heerlijk masker! Wekelijks verwen ik mezelf met een masker. Camellia zaadolie is hét schoonheidsgeheim van de Geisha’s voor een stralende huid.

Het masker is tweedelig. Eerst gebruik je de capsule met 100% pure Camellia zaadolie, dat boordevol zit met vitamines, antioxidanten en vetzuren. Je huid word hierdoor intens gevoed en maakt tegelijk je huid heerlijk zacht. Vervolgens het gebruik je het Benitsubaki sheet mask. Die het vocht van de huid weer hersteld. Je laat het masker 15 minuten zitten. Daarna masseer je het restant over je gezicht.

Starskin – 100% Camellia Oil Mask heeft een verkoopwaarde van €9,95

GOODIEBOX Dutch Beauty Award

Comme Deux – #Liplove

Comme Deux is een  voedend lipproduct, vol met natuurlijke olien, beschermende  squalaan een heerlijke mix van vitamine C, E en F.

Je kan dit lipproduct de hele dag door gebruiken. Ik vind hem alleen zelf in gebruik niet heel fijn. Hij voelt voor mij toch iets te plakkerig en daarnaast heb ik al paar keer ruzie gehad met de verpakking en begon het een beetje te lekken. Dus deze gaat mijn stem niet krijgen.

Comme Deux – #Liplove heeft een winkelwaarde van €18,00

GOODIEBOX Dutch Beauty Award

GOODIEBOX Dutch Beauty Award

Miqura – Butt Mask

Ooit van een billen masker gehoord, ik niet. Door alle drukte van afgelopen week heb ik helaas voor dit masker nog geen tijd gehad om te testen. Maar ik ga hem zo goed mogelijk proberen te omschrijven.

De Miqura butt mask is een vochtinbrengende hydrogel masker. Dit masker beloofd je billen strakker en gladder te maken. Na een heerlijke bad of douchesessie maak je de huid goed droog. Vervolgens leg je het masker op je mooie derriere. Daarna 15 minuten lekker even op je buik liggen en tot rust komen.

Miqura – Butt Mask heeft een winkelwaarde van €7,00

GOODIEBOX Dutch Beauty Award

Rituals – The Ritual of Namasté Radiance Anti Aging

Met deze dagcrème van Rituals ben ik al wat langer bekend. Het is een hele fijne en voedende crème, die de 30 plus huid precies geeft wat het nodig heeft! De full size heeft ook nog eens een hele mooie en luxe verpakking.

Rituals – The Ritual of Namasté Radiance Anti Aging heeft een winkelwaarde van €34,90

GOODIEBOX Dutch Beauty Award

Roze Avenue – Glamorous Volumizing Dry Shampoo

Ik ben zelf niet echt gebruiker van droogshampoo. Maar ik moet zeggen dat deze van Roze Avenue me heeft verrast. Het heeft me haar meer volume en laat geen witte waas achter. Hierdoor kan ik mijn wasbeurt zonder naar gevoel een dagje extra uitstellen.

Roze Avenue – Glamorous Volumizing Dry Shampoo heeft een winkelwaarde van €26,50

GOODIEBOX Dutch Beauty Award

Vind jij het net als ik leuk om in aanmerking te komen met nieuw merken en producten? Dan kan ik je zeker deze box adviseren. De Goodiebox onderscheid zich namelijk van andere beautyboxen. Hij houdt rekening met jouw beauty profiel. Zo ontvang je altijd producten die bij jouw aansluiten. De box is maandelijks opzegbaar en kost maar €19,95 per maand en de waarde van de inhoud ligt altijd hoger.