Ik vind het heerlijk om thuis een keer per week een maskertje aan te brengen. Ik zag op social media al regelmatig shaker maskertjes voorbij komen en was ook heel erg blij dat ik deze van Fanllory mocht uitproberen. Ik heb ze getest en vertel jullie in dit artikel alles over mijn bevindingen.

Fanlloryapplestemcellmask4

Maskers zitten normaal vaak in zakjes of in potten. Wat dit masker uniek maakt is dat het een masker is welke je zelf moet gaan ‘shaken’. In de verpakking zitten 4 zakjes met apple stem cell poeder en een shake beker. Je vult de shake beker met 100ml water van ongeveer 20 graden.

Fanlloryapplestemcellmask3

En shaken maar!!!

Je ruikt tijdens het shaken dat er een heerlijke frisse groene appel geur vrij komt welke een heerlijke geur sensatie geeft aan dit masker. In mijn salon ben ik bekend met dit soort maskers waarbij je snel te werk moet gaan want anders word het masker te hard en te dik om aan te brengen. Na het verwijderen van het masker voelt mijn huid lekker zacht en gevoed.

Fanllory Apple Stem Cell Shaker aanbrengen

Hoe werkt het?

Vervolgens mengt het water zich met de poeder waardoor er een soort rubber masker ontstaat. Breng dit mengsel dan snel op je gelaat aan want anders hard hij uit en kan je hem niet meer uitsmeren. Gebruik voor het aanbrengen een handige spatel waarmee je hem beter kan uitsmeren en verdelen. Daarna stolt deze op de huid. Laat het maskertje 15-20 minuten inwerken en daarna kan je hem er in zijn geheeld er af trekken.

Fanllory Apple Stem Cell Shaker

Fanllory Apple Stem Cell Shaker peel

Conclusie:

Ben je opzoek naar een masker welke anders is dan andere maskers is dit zeker een heerlijk masker om  te proberen. Ikzelf vind hem nog al prijzig dus zou hem zelf niet heel snel aanschaffen, maar heb je een oneindig budget is het zeker een heerlijk masker om toe te voegen aan je collectie. De maskerbox bevat een shaker en 4 sachets met poeder waarmee je 4x een masker kan maken. De set kost €52,50.

Heb jij ooit als eens een shaker masker gebruik? En wat is jou favoriete masker?

Liefs,

Saskia

Fanllory Apple Stem Cell Shaker