Gezin in Dolomieten

Het drukke leven van blogger/mama/huisvrouw gaat mij op dit moment even niet zo goed af. Ik ben dan wel op vakantie, maar voel nog steeds de druk van het werk. Ik voel de druk om te presteren maar wil ook eigenlijk gewoon even op de pauze knop drukken en genieten van mijn gezin en onze vakantie…

Maar hoe doe je dat wanneer ook de leuke dingen vastgelegd “moeten” worden. Het klinkt heel zwaar, en geloof mij zo zwaar is het niet. Want niets moet natuurlijk. Maar als blogger worden er toch bepaalde dingen van je verwacht. En ik doe niets liever dan die verwachtingen waarmaken. Het is immers niet alleen mijn beroep, maar ook mijn hobby. 

Moeder en dochter tijd

Maar waarom druk ik dan niet gewoon even op pauze?

Het is simpeler gezegd dan gedaan. Ik geniet namelijk intens van deze vakantie, en daarbij was ik er ook echt aan toe. Maar, er zit ook een maar aan. Ware het niet dat ik blogger van beroep was, dan had ik wellicht deze vakantie nooit gepland. Er zijn dan ook vanuit klanten bepaalde verwachtingen die ik (met alle liefde) waar wil maken. Maar waardoor ik niet zomaar even op de pauze knop kan drukken.

En nu?

Ja, dat is een goede vraag. Ik denk dat ik vooral even de focus ga leggen op mijn vakantie. En deze paar weken ga gebruiken om mijzelf weer even te vinden. De inspiratie terug vinden om die leuke teksten te schrijven, en de tijd te nemen om ook écht te gaan genieten van ons gezin.

Betekend dit dat ik toch niets meer van mij laat horen? Nee, zeker niet. Maar je zult toch iets minder blogs de komende week zien dan je gewend bent van mij. Ik schreef ook nog een artikel op de dag dat ik vertrok op vakantie. Hierin vertelde ik dat ik zeker nog meer blogs zou plaatsen tijdens mijn vakantie, maar eenmaal tot rust gekomen voel ik juist meer de drang om die pauze knop te gebruiken, dus dit keer luister ik naar mijn gevoel en ga ik het allemaal even iets rustiger aan doen.

Na onze vakantie zal ik uitgebreid verslag doen van onze geweldige tijd hier in Italië. Zowel over ons bezoek aan Union Lido (vlakbij Venetie) en aan het Gardameer zullen besproken worden. Maar dan wel ná thuiskomst zodat ik even alle tijd kan nemen voor mijzelf en mijn gezinnetje. 

Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik even op de pauze knop moet drukken en mij hierin steunen. Wil je toch op de hoogte blijven van wat er allemaal in onze vakantie gebeurt? Volg dan jamey.nl op Instagram!

Soms wil ik gewoon op de pauze knop drukken..