Ken jij de FOREO BEAR al? Deze gezichtstool is geweldig voor het trainen van de spieren in je gezicht, want je traint er namelijk alle 69 (!) gezichtsspieren mee. Dit alles in slechts een paar minuten. En als moeder heb ik niet meer de tijd voor een maandelijks bezoekje aan de schoonheidsspecialiste. De FOREO BEAR is dan ook echt een uitkomst voor mij! Wil je er meer over weten? Ik vertel je er meer over in dit artikel.

FOREO

FOREO zul je wellicht wel kennen. Het Zweedse merk heeft allerlei fijne skin tools, zoals de LUNA 3 en de UFO 2. Stuk voor stuk zijn het high tech beauty gadgets en daar is sinds een tijdje de BEAR aan toegevoegd. De BEAR maakt gebruik van innoverende technologieën om huidveroudering tegen te gaan. De tool werkt namelijk met micro current, dat is een soort veilige en effectieve microstoom waarmee je de huid versterkt en daarmee huidveroudering tegengaat. Sinds ik moeder ben heb ik steeds minder tijd voor mijzelf. Maar omdat ik de BEAR gewoon vanuit huis kan gebruiken en het hooguit maar een paar minuten duurt kan ik dit makkelijk toevoegen aan mijn ochtend routine of voor het slapen gaan.

Cadeautip voor moederdag!

Moederdag komt er natuurlijk ook alweer aan. En als moeder ben je niet alleen maar moeder, maar ook gewoon een vrouw die het verdiend om verwend te worden. Dus waarom geef je je moeder niet een FOREO BEAR, het perfecte én duurzame moederdagcadeau.

Hoe werkt de BEAR?

Leuk natuurlijk, maar hoe werkt het precies vraag je je misschien af? De FOREO BEAR zorgt ervoor dat je spieren sterker worden en de aanmaak van het natuurlijke collageen en elastine gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt je huid gelift en worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar. Zie het als een fijne workout voor je gezicht voor een strakker resultaat.

De tool maakt dus gebruik van microcurrent stroom. Dat klinkt wat spannend, stroom op je gezicht, maar weet dat het volkomen veilig is. Je kunt dit namelijk zien als een soort van elektrostimulatie (pulsaties/schokjes) die je ook nog eens zelf kunt instellen in intensiteit. Deze schokjes, in combinatie met het micro-capsule youth preserve Serum Serum Serum zorgen er voor dat je huid weer strakker word.

Binnenkort zal ik het artikel updaten met een before en after foto!

BEAR en BEAR Mini

De BEAR familie bestaat uit 2 varianten: de “gewone” variant en het mini exemplaar. De mini heeft 3 intensiteit standen, de gewone variant heeft er 5. Daarnaast zegt de naam het al, de mini is uiteraard een stuk kleiner en daardoor natuurlijk ook ideaal om mee te nemen.

Hoe bevalt het?

Ik vind het heerlijk in gebruik. Het bevalt me zeer goed, want het vormt naast een verzorging tevens een momentje voor mezelf. Fijn is dat de FOREO BEAR gemaakt is van siliconen waardoor je hem makkelijk kunt reinigen. De zilveren ‘oortjes’ glijden erg makkelijk over de huid i.c.m. het serum en het voelt erg aangenaam en comfortabel aan. Ik hoor je al denken, doen die schokjes geen pijn? Nee absoluut niet! Het is de eerste paar keer een beetje een gek gevoel (het tintelt een beetje), maar naarmate je het een paar dagen achter elkaar hebt gebruikt merk je er bijna niets meer van want je huid went eraan. Het is overigens de bedoeling dat je de microstroom wel voelt, want dan weet je dat het werkt.

Na gebruikt voelt mijn huid lekker soepel en comfortabel aan. De doorbloeding is gestimuleerd door de fijne masserende bewegingen en daardoor kan de huid wat rozig zijn, genieten als je het mij vraagt. Echt een duidelijk meetbaar resultaat heb je natuurlijk niet na één keer gebruiken, daarvoor moet je de tool structureel langere tijd gebruiken. Het beste resultaat behaal je wanneer je de BEAR 5 dagen per week 1 keer per dag gedurende 2 maanden gebruikt in combinatie met het speciaal hiervoor ontwikkelde serum. Daarna kun je het afbouwen naar bijvoorbeeld twee of drie keer per week om het bij te houden. Fijn is dat je lang doet met het serum, want je hebt per toepassing maar een klein beetje nodig. Ik gebruik het apparaatje echt met veel plezier en zal dit ook zeker nog blijven doen.

Is het de €300,- waard?

De aanschaf van de FOREO BEAR is best pittig, maar weet dat je hiermee een goede investering doet voor je huid, want deze verbetert het onwijs mee. Vergelijk het met tal van dure schoonheidsbehandelingen die je moet blijven doen om resultaat te behouden. Soms valt dit resultaat ook nog eens tegen. De BEAR schaf je één keer aan en je kunt thuis blijven behandelen voor jaren, want de BEAR gaat een leven lang mee. Daarbij is het resultaat verbluffend. Je huid wordt strakker en ziet er stralender uit. Omdat je de intensiteit kunt aanpassen blijf je effect houden en kun je hem dus altijd blijven gebruiken. Je hebt de aanschaf er dan dus heel snel uit. De BEAR heeft ook geen onderdelen die vervangen moeten worden en je krijgt er twee jaar garantie op. Als je het mij vraagt een prima investering dus!

Review: FOREO BEAR