De Moederdagtips slingeren ons om de oren, maar wij gaan evengoed lekker door om jou te inspireren voor de leukste Moederdagcadeaus. Vandaag hebben we het over sieraden, want welke vrouw houd daar nu niet van? Ook moeders vinden sieraden leuk om te krijgen en al helemaal wanneer deze items gepersonaliseerd zijn. De sieraden van Kaya Sieraden lenen zich daar perfect voor. Kijk snel verder voor allerlei mooie items voor moeders!

Kettingen

Is jouw moeder inmiddels oma, dan zullen de kleinkinderen een speciaal plekje in haar hart hebben. Vaak komen deze nog boven jou als kind, maar dat terzijde. Een cadeautje met de namen van de kleinkinderen is dus zeker weten een goede zet. Bij Kaya Sieraden kun je allerlei sieraden laten graveren. Denk bijvoorbeeld aan een toffe ketting met ronde munt, waarin de letters van de voornamen van de kleinkinderen staan gegraveerd. Dit staat heel trendy, maar ook sophisticated. Tip hem ook meteen even bij je man voor jouw eigen Moederdag,

Ringen

Ook voor ringen geldt dat je ze kunt personaliseren, waardoor moeders er nog meer waarde aan gaan hechten. Voor ringen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een geboortesteen. Deze steen staat voor de geboortemaand van jouw moeder of iemand anders die haar dierbaar is (zoals jijzelf of kleinkinderen). Op die manier geef je een mooi subtiel en klassiek sieraad met een speciale betekenis.

Armbanden

Net als voor kettingen geldt dat je ook armbanden kunt personaliseren en laten graveren met voorletters. Je kunt bij bepaalde ontwerpen zelfs kiezen voor complete namen. Wij vinden een subtiele aanpak mooi en vinden bijvoorbeeld de ‘7 Little Discs’ armband geweldig. Elk cirkeltje kun je laten graveren met een letter en als totaalplaatje ziet het er heel tof uit. Een armband met naam is dus ook zeker een aanrader! Maar bij Kaya sieraden hebben ze bijvoorbeeld ook een hele leuke moeder dochter armband. Zeker een kijkje waard dus!

Andere leuke persoonlijke accessoires

Wanneer jouw moeder niet zozeer van de sieraden is kun je ook bij Kaya Sieraden terecht. Laat bijvoorbeeld een op maat gemaakte sieradenorganizer maken of een toffe sleutelhanger. Dit soort items zijn voor elke vrouw leuk om te krijgen en ook zeker leuk om te geven. Het zijn misschien wat meer praktischere zaken, maar zeker niet minder tof! Er is bijvoorbeeld ook een clutch of een portemonnee waarop je initialen kunt laten zetten. Zullen we wedden dat je moeder hier blij van word?

Mocht je nu zelf wat leuke items gezien hebben, schuif dit artikel dan subtiel onder de neus van je wederhelft. Misschien krijg ook jij deze Moederdag een mooi gepersonaliseerd sieraad van Kaya Sieraden!