Wil je vollere wenkbrauwen en langere wimpers? Van nature heb je ze of heb je ze niet. Wel kun je het proces een beetje helpen met het nieuwe Rimmel Wonder’ Serum. Dit is zowel een wenkbrauw- als een wimperserum en zorgt voor een snellere haargroei.

Rimmel Wonder’ Serum

Serums voor je wenkbrauwen en je wimpers zijn natuurlijk niet nieuw. Vaak zijn dit dure merken en dure serums en is het daardoor niet voor iedereen toegankelijk. Fijn is het dan ook dat daarom nu Rimmel met hun Rimmel Wonder’ Serum komt. Op die manier is het voor iedereen toegankelijk. Het serum bevat het boosting complex met vitaminen, eiwitten en peptiden welke de wimper- en wenkbrauwgroei revitaliseren en stimuleren. Bamboe-extract, biotine en ricinusolie maken de wimpers sterker en beschermen ze tegen afbreken en uitvallen. Op die manier worden de wimpers niet alleen langer, maar ook voller.

Het Rimmel Wonder’ Serum komt in een doorzichtige huls zoals we die ook kennen van lipglosses. De applicator bestaat uit een ultra fijn kwastje waarmee je heel precies kunt aanbrengen. Dat moet ook wel, want met name voor je wimpers dien je dit net op de bovenste wimperlijn aan te brengen. Voor je wenkbrauwen geldt dat je het gewoon op je wenkbrauwen aanbrengt met het geribbelde gedeelte van de applicator. Hiermee verdeel je het namelijk goed tussen de wenkbrauwhaartjes.

Ik zelf gebruik dit product het liefst voordat ik ga slapen. Op die manier kan er bijvoorbeeld geen make-up in de weg zitten om een goede werking te garanderen. Het beste breng je het namelijk aan op een schone huid en wanneer je make-up draagt is dat niet het geval. Goed de huid reinigen dus en daarna dit serum gebruiken. Daarbij is het natuurlijk heel makkelijk, want het plakt niet en je merkt niet dat je het draagt. Je hebt er dus geen last van met slapen.

De textuur is echt als een serum en is dus geen gel. Het fixeert bijvoorbeeld dus niet je wenkbrauwen, maar geeft enkel die verzorging. In vier weken begin je al wat verschil te zien, maar langer gebruiken is zeker aan te raden. Mijn wimpers zijn al wat langer. Ik merk dat met name door het gebruik van mascara. Het effect is namelijk veel mooier en beter dan voorheen. Ik gebruik hierbij uiteraard geen andere mascara, maar gewoon dezelfde dan dat ik weken terug ook deed. Het Rimmel Wonder’ Serum kost €16,99 en is verkrijgbaar bij de bekende Rimmel London verkooppunten.