Heb je wel eens last van een gevoelige of geïrriteerde huid? Of is jouw hoofdhuid wat van streek? Dan kan het gebruik van een goed product dit gelukkig verminderen. In de beautywereld zijn er altijd genoeg oplossingen, maar voor deze (hoofd)huidproblemen is de keuze niet reuze. Vandaag laten we je de IK Skin Perfection De-Itchy Medical Skin Oil zien, die op meerdere manieren te gebruiken is.

IK Skin Perfection De-Itchy Medical Skin Oil

Deze kalmerende en herstellende huidolie is ideaal voor mensen met een gevoelige of geïrriteerde huid. Hij zit namelijk bomvol antioxidanten en vitaminen die de huid herstellen en kalmeren. De olie verzacht de huid, waardoor irritaties verdwijnen en de huid zo langzaam kan herstellen en vernieuwen. Niet alleen is deze olie geschikt voor de extreem gevoelige, broze en geprikkelde huid en hoofdhuid. Ook kun je hem gebruiken bij een huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicaliën en milieu- en weersinvloeden. Hierdoor is hij ook ideaal bij de huidverzorging bij kanker.

De textuur

De olie komt in een mooie en luxe glazen flacon met pipetje. Voor een olie is dat altijd heel erg fijn, want hiermee kun je druppelsgewijs doseren en weet je zeker dat je niet teveel gebruikt. Met name bij een olie is dat fijn, want teveel wordt echt een plakzooi en bij te weinig product kun je het niet goed inmasseren. De textuur van de olie is rijk, maar dun genoeg om lekker te kunnen smeren en inmasseren. Het trekt dan ook helemaal prima in en wat achterblijft is een zachte huid die niet meer trekkerig aanvoelt. Na langer gebruik herstelt je huid ook sneller en draag de olie bij aan huidvernieuwing.

Waarvoor te gebruiken?

De olie is te gebruiken voor het gezicht, de hals en de hoofdhuid. Persoonlijk vinden wij dat het decolleté ook meegenomen mag worden en wanneer je echt plaatselijk op je lichaam ergens last hebt, gebruik hem dan daar lekker ook. Het werkt namelijk helemaal prima en laat de huid weer lekker in zijn vel zitten. Onze tip: gebruik hem ook op de bovenkant van je handen wanneer deze heel droog of ruw aanvoelen door winters weer. Werkt perfect en voelt heel comfy aan 😉

Deze IK Skin Perfection De-Itchy Medical Skin Oil komt uit de Medical Skin lijn. Deze lijn biedt producten die speciaal ontwikkeld zijn voor huidaandoeningen en huidzorg bij kanker. De olie komt in een flacon met een inhoud van 50 ml. en kost €59,-. Je shopt hem online op www.ik-skinperfection.nl.