Pink Gellac Uncovered 5 Collection

Nog niet helemaal klaar voor de herfst? Met de nieuwe Pink Gellac Uncovered 5 Collection is dat zo veranderd! Deze nieuwste collectie bevat 5 kleuren die passen bij elke outfit!

Pink Gellac Uncovered 5 Collection

Over Pink Gellac Uncovered 5 Collection

De nieuwe Pink Pink Gellac collectie heeft 5 nieuwe neutrale tinten. Zowel donker als licht en zijn paarse tot zacht roze kleuren. De kleuren hebben allemaal een crème finish. Neutrale kleuren met een paarse ondertoon zijn nu helemaal de trend. Ik ben fan van deze nieuwe collectie!

Pink Gellac Uncovered 5 Collection

Pink Gellac Uncovered 5 – 274 Pale Pink

Pale Pink is de lichtste kleur uit deze collectie. Het is een neutrale kleur met een zacht roze ondertoon. Met twee dunne laagjes dekt hij mooi.

Pale Pink is online verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

Pink Gellac Uncovered 5 Collection

Pink Gellac Uncovered 5 – 275 Fresh Pink

Fresh Pink is wat donkerder en heeft een warme roze ondertoon. Hij neigt ook wel iets naar een peachy kleur.Met deze kleur maak je echt een statement. Ook deze dekt mooi met twee laagjes.

Fresh Pink is online verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

Pink Gellac Uncovered 5 Collection

Pink Gellac Uncovered 5 – 276 Powdered Mauve

Powdered Mauve is een zachte paarse kleur. De kleur heeft een mooie crème finish en is daarom goed te combineren met nail arts. Ik heb twee dunne laagjes aangebracht voor een mooie dekking.

276 Powdered Mauve is online verkrijgbaar voor €15,00 bij Pink Gellac

Pink Gellac Uncovered 5 Collection

Pink Gellac Uncovered 5 – 277 Neutral Lavender

Neutrak Lavender is zoals je al uit de naam kan halen een mooie lavendel kleurige lak. Deze kleur kan je eigenlijk het hele jaar door wel dragen en is goed te combineren met elke outfit! Ik heb twee laagjes aangebracht.

277 Neutral Lavender is verkrijgbaar bij Pink Gellak voor €15,00

Pink Gellac Uncovered 5 Collection

Pink Gellac Uncovered 5 – 278 Moody Mauve

Nu zijn we aangekomen bij de laatste kleur en dit is tevens mijn favoriet; Moody Mauve. De kleur heeft een bruin, taupe ondertoon. Ik vind hem zelf perfect voor zowel de herfst als winter. Ook hier heb ik twee laagjes aangebracht.

278 Moody Mauve is online verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

Pink Gellac Uncovered 5 Collection

Ik gebruik graag nude kleuren en daarom ben ik groot fan van de Pink Gellac Uncovered Collectie en niet alleen 5 maar ook de voorgaande collecties. In deze collectie is het vooral paars wat je terug ziet. De tinten zijn zowel warm als koel en dat betekend dat er wel voor iedereen een geschikte kleur tussen zit.

Wat vind jij van de nieuwe Pink Gellac Collectie?